headerfoto

Fyndiga dekorationer till dukning

Har precis kommit hem efter några semesterdagar på Österlen. Längs med vägarna var det fullt av loppis-skyltar och det slog mig att här kan man hitta finfina fynd som kan bli bröllopspresenter till nära och kära eller dekorationer till festfina middagsbord. Att blanda nytt och gammalt är trendigt och blir både personligt och romantiskt. Vaser, porslin, glas, spets, linne, ljusstakar och ramar är mina personliga loppis-favoriter för bröllopsdukning.

 

Dock behöver man en hel del tid och tålamod för att hitta de där verkliga fynden insåg jag snabbt. Men en silverkandelaber för 50-lappen och fina små spetsdukar för 5-10 kr st är ju ganska bra fyndat tycker jag själv. Mest suktar jag alltid efter vackra porslinskoppar, blommiga, rosa, med guldkant och romantiskt stil. Åhh, så fint! tycker jag. Suck, inte en chans, säger min sambo. Så jag sparar dem till alla er loppis-entusiaster där ute. Fina koppar till bröllopsservisen finns det gott om. Ett tips när ni bara ser två eller tre av en sort ni gillar är att fråga om det finns mer. När man minst anar det så kommer det fram små lådor från kulisserna med sådant som inte fick plats på loppis-bordet.

 

den här sidan hittar ni massor av loppisar över hela Sommar-Sverige. Tipsa mig gärna om ni har fler favoriter eller hittar någon ny favorit i sommar!

Foto: Myrorna

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln