headerfoto

Gör egna placeringskort till bröllopet

Jag försöker ta in mycket av det Tommy gillar i vårt bröllop och fjärilar är ett djur som han fascineras mycket av. Själv är jag mer för svalor – men i kärlek så gäller det att släppa in varandra och inte vara för egocentrisk, även om det är jag som håller i trådarna när det gäller vårt bröllop. Så fjärilar får det bli, som placeringskort.Placeringskort som placeras på vinglasen. Borden kommer se ut som en blomsteräng med alla vilda blommor som dekoration och fjärilarna som flyger i luften (på glasen). Jag använder tapeter som blivit över från en tapetsering i vår lägenhet och som förstörts när vårt förråd vattenskadades. Så jag har klippt bort den bit som fått fuktskador.

 

Du behöver:

En fjärilsmodell, sax, miljövänligt papper och gärna något tjockare papper. Exempel är blad från notböcker, kartböcker, tapeter eller annat som du har hemma eller kan köpa second hand. Försök att återanvända något istället för att köpa nyproducerat så för ni en tjänst för både plånbok och miljö.

 

Gör så här:

  1. Börja med att klippa ut en mall.  
  2. Lägg mallen på pappret och fyll i med blyerts på halva fjärilen.
  3. Vik fjärilen på mitten och klipp ut efter blyertsstrecken, då får den samma form på båda sidorna.
  4. Glöm inte "hjärtat" på insidan av fjärilen eftersom det är så ni fäster fjärilen på glaset.
  5. Skriv sedan namn på ena vingen med valfri penna.

 

Voilá färdigt! /Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln