headerfoto

Katharina & Martins ekologiska skärgårdsbröllop

Hon är grundare till EcoBride - klart att Katharina och Martin valde ett ekobröllop! Platsen blev Styrsö i Göteborgs södra skärgård en söndag i juni när solen sken från blå himmel. Med temat "Pion & citron" som en rosa tråd genom dekorationer, brudbukett och alla detaljer så miljövänliga och säsongsanpassade som möjligt blev det ett riktigt ekobröllop med många personliga detaljer. 

- Vi är väldigt tacksamma för all hjälp vi fick från vänner, familj och inte minst våra bröllopskoordinatorer som gjorde att vi kunde slappna av helt och bara njuta av vår bröllopsdag. Vi ville ha ett personligt bröllop som kändes "vi" och låta kärleken stå i fokus, och det blev det verkligen! säger Katharina.  

Läs alla Katharina & Martins bästa bröllopstips för ett ekologiskt skärgårdsbröllop och se fler bilder under Så gjorde vi >

Följ Katharina & Martins bröllopsplanering!  Här kan ni läsa alla tidigare inlägg>

Foto: Elin Olsson

Stort tack till våra samarbetspartners och leverantörer som hjälpte oss förverkliga vårt drömbröllop! 

Planerar ni bröllop? Få tips och inspiration via EcoBride Club!

Gå med i vår facebook-grupp EcoBride Club och spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från Katharina & Martin och andra brudpar, bröllopsexperter och våra samarbetsparters. Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln