headerfoto

2010 > 01

Imorgon, 9 december, är det dags för det nya årets kanske smartaste event

"Christmas-swopping" på Designgalleriet i Stockholm. Ta med dig alla de julklappar som var sååå välmenade från tjocka släkten, men bara sååå fel för just dig och byt till någon annans julklapp, kanske något som passar för just dig istället. Blir det några julklappar över så går de till Stadsmissionen.

 

Så för er som bor i Stockholm, bege er tll Designgalleriet, Odengatan 21, kl. 11-15 lördag 9 januari. www.designgalleriet.com

 

Vi andra som inte bor i huvudstaden får istället lära oss att tänka till när det gäller våra önskelistor. Detsamma gäller för bröllopspresenter. Gör det enkelt för era vänner och släktingar genom att lista era önskemål i butiker som säljer ekologiska och rättvisemärkta produkter som ni gillar. Eller önska er presentkort. Låt någon i er närhet ansvara för er önskelista och be personen kommunicera ut i god tid före bröllopet att hon eller han har en lista på såndant som ni verkligen önskar er.

Läs hela inlägget »
Etiketter: presenter

Vem vill inte hålla kvar känslan så länge som möjligt? Minnas, återuppleva och drömma sig tillbaka. Glöm inte att boka bröllopsfotograf i god tid. Ofta är tid, plats och pris de avgörande faktorerna men glöm inte att även prata igenom vilken känsla ni vill ha på bilderna före ni bestämmer vilken fotograf ni vill använda. Idag arbetar så gott som alla professionella fotografer digitalt vilket är klart miljövänligare än dåtidens filmrullar, framkallningsvätskor och papperskopior. Istället kan ni välja några få riktigt bra bilder att framkalla och rama in. Eller varför inte önska sig en digital fotoram i bröllopspresent?

De här vackra bilderna från Maria & Martins bröllop har fotograf Martina Thalwitzer alias Fröken Fokus i Halmstad, tagit. Martina är även huvudfotograf i min kommande bok om ekologiska bröllop som kommer i bokhandeln senare i vår. Fler av Martinas inspirerande bilder hittar du på  OurDay.se.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.
Läs hela inlägget »
Etiketter: bröllopsfotograf

Välkommen till 2010 och välkommen til EcoBride - inspiration för ekobröllop.  

Jag heter Katharina Brunat, jag är 29 år och bosatt i Göteborg. Jag är journalist i grunden men har arbetat de senaste åren med att planera och arrangera event. Här i EcoBride bloggen samlar jag praktiska tips på hur du planerar ett lyckat bröllop utan att ge avkall på vare sig lyx, kvalitet, miljö, socialt ansvar eller etiska värderingar och samtidigt håller budget.

 

Idén till EcoBride kom efter att jag skrev en artikel om ekologiska bröllop för livstilsmagasinet Camino. Artikeln fick mycket positiva reaktioner och jag insåg att det finns ett behov att få veta mer. Genom EcoBride vill jag ge inspiration och konkreta tips på hur du planerar ditt eget ekobröllop. Jag vill visa att du kan välja etiska, ekologiska och hållbara alternativ och samtidigt behålla känslan som skapar ditt drömbröllop.

 

I april kommer även min bok om ekologiska bröllop som jag hoppas ska bli en inspirationskälla för alla er som planerar bröllop 2010 eller i framtiden.

 

Tipsa mig gärna om du känner till bra produkter och tjänster som ett blivande brudpar kan behöva inför sitt ekobröllop, jag blir mycket tacksam för alla tips och idéer! Varmt välkommen till EcoBride bloggen!

Läs hela inlägget »

Om EcoBride

Välkommen till EcoBride -inspiration för ekobröllop. Här samlar vi praktiska tips på hur ni planerar ert drömbröllop utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet, miljö eller socialt ansvar och samtidigt håller budget.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Företag vi gillar

Länkar

Kontakta EcoBride









Listad på Bröllopssajter.com

Etikettmoln