headerfoto

2013 > 11

Gästbloggare: Heidi Kronholm

Planera och organisera är bland det roligaste jag vet och därför valde vi att inte använda oss av en bröllopskoordinator inför vårt bröllop. Däremot har vi endast varit på ett enda bröllop, vilket innebär att vi inte har så mycket erfarenhet och därför har det varit viktigt att få lite hjälp längst vägen. Vi har bl.a. fått fantastisk hjälp av vårt värdpar som, till skillnad från mig och Eric, faktiskt har varit på några bröllop i sitt liv. Dessutom har vi haft hjälp av olika forum på nätet, t.ex. Bröllopstorget och EcoBride Clubs slutna facebook-forum för medlemmar, där man kan få sanslöst mycket med inspiration. Här kan du
bli medlem i EcoBride Club helt kostnadsfritt. 

Eftersom planering ligger mig varmt om hjärtat har jag använt mig av flera olika program under planeringen av vårt bröllop. Alla dessa är digitala då vi vill spara på miljön.

3 digitala verktyg för bröllopsplanering

  1. Excel är det program jag använt för budgetering och gästlistan. Jag gillar att man med enkla formler slipper räkna själv hur mycket det kommer kosta eller hur många gäster vi blir.  Kategorierna i budgeten tog jag från Allt om Bröllop och summorna hämtade jag från Brud och Bröllop
  2. För att veta vad vi behöver göra inför bröllopet tog jag hjälp av en app som heter WedHappy. Man skriver in vilket datum som man ska gifta sig och appen skapar en lista med saker och datum som dessa ska vara utförda till. Man kan dessutom enkelt hålla koll på hur långt det är kvar till bröllopet och vilka leverantörer man har.
  3. Det sista verktyget vi har använt oss av är Asana, som är ett projektverktyg online där man enkelt kan göra listor på saker som ska göras och dela dem med flera personer. Asana har vi använt oss av för att ha diskussioner om vi inte har haft möjlighet att träffas och även fördelat ut uppgifter som ska göras.


I skrivande stund är det 58 dagar kvar till vårt bröllop och trots att det är en del kvar att göra så känner jag mig inte stressad inför bröllopet. Allt tack vara lite hjälp av vänner och ett par fina digitala system.

/Heidi

Foto: www.flickr.com/photos/-karens-/
Bröllopsplanering i WeddingHappy och Asana. Klicka på bilden för att förstora.

Vill du få tillgång till vårt slutna Facebook-forum? Bli medlem!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. I vårt slutna facebook-forum kan du ställa dina personliga frågor och utbyta tips och idéer med andra brudpar och våra utvalda samarbetspartners. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

För några veckor sedan hade vi en stor tävling tillsammans med vår samarbetspartner Weleda. Vi fick in massor av härliga gröna skönhetstips som tävlingsbidrag. Här kommer de tre som hamnade på prispallen! Kanonbra tips från Miya, Helen och Mira. Och många många fler! Stort tack till alla som medverkade. Håll utkik framöver för nu i advent planerar vi adventstävlingar varje söndag med massor av fina priser! 

/Vera & Katharina

3 vinnande gröna skönhetstips

  1. Hemmagjord peeling. Jag gör alltid hemmagjord peeling till ansiktet bestående av: espressokaffe och olja (oliv eller Weledas mandel). Sen har jag även i citrondroppar eller mosad avocado. Jätteskön peeling som jag låter verka en stund innan jag sköljer bort. Ansiktet behöver ej smörjas efteråt. 
                                                                                                Miya Lundgren, Vällingby
     
  2. Gör ditt eget body butter. Mitt bästa gröna skönhetstips är att smälta eko sheasmor tillsammans med mandelolja, låta det svalna och sedan vispa upp det till ett krämigt och lyxigt body butter! Vill man, kan man spetsa det med några droppar apelsin eterisk olja också. 
                                                                                            Helen Ahlenius, Norrköping
     
  3. Mirakelkur för välmående vackert hår. Mitt bästa gröna skönhetstips för ett välmående långt och vackert hår är att tvätta håret 1 gång per vecka (absolut max 2 ggr). Schamponera håret två gånger, första gången för att få bort ev stylingprodukter, andra gången för att få håret rent. Ett tips är att lägga en liten klick schampo i en liten "skakburk" med lock tillsammans med lite vatten så detta blandas. Då behöver du inte använda så mycket produkt. Avsluta med lite balsam i topparna, aldrig i hårbotten. Samt varma sommardagar häller jag olivolja i håret på morgonen, flätar håret el tvinnar upp det, går gärna i solen så håret blir rejält varmt, därefter tvättar jag håret på kvällen. Håret luktar lite skumt men OJ vilken dunderkur! Får alltid komplimanger från frissan för att mitt hår mår så bra och det har hänt ett antal gånger att jag enbart behövt klippa mig en gång per år.
                                                                                          Mira Törnquist, Katrineholm
Foto: Evelina Thunström, Evethu.com

Bli Premium-medlem! Få en ekologisk ansiktkräm från Weleda.

Som Premium-medlem i EcoBride Club får du extra många medlemsförmåner. För bara 99 kr per månad kan du maila våra bröllopsexperter just dina personliga frågor och få svar och tips på hur ni kommer vidare i er bröllopsplanering. Som en personlig bröllopskoordinator online! Ta del av rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners, ladda ner smarta checklistor, gå gratis på våra Club-events och ta med dig en vän utan extra kostnad. 
Bli Premium-medlem idag och du får en ekologisk ansiktskräm från Weleda helt utan extra kostnad! Värde 179-269 kr. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Gästbloggare: Heidi Kronholm

När det kommer till underkläder tycker jag att det har varit svårt att hitta plagg som är både ekologiska och snygga. Så pass svårt att jag ett tag funderade på om det verkligen finns något som heter snygga ekologiska underkläder? Det mesta jag hittade var bas-underkläder i bomull eller bambu som inte fick det att pirra det minsta i kroppen, och det vill man ju när man klär upp sig inför bröllopet.

Självklart kan man köpa sin bh på second hand eller vintage och då är Etsy riktigt bra. Men om man är som jag och inte känner sig riktigt bekväm med tanken att någon annan har haft på sig underkläderna innan så är det nytillverkade underkläder som gäller. Några material som man ska kika lite extra efter är t.ex. ekologisk bomull och bambu, men även modal och polyester kan vara ett bra val.

Även fast det kändes hopplöst i början av mitt letande så hittade jag till slut några hemsidor och e-butiker som både erbjuder lyxiga, snygga och ekologiska underkläder. Därför vill jag dela med mig av dem till er. Den första jag hittade var EcoLyxica.se och därifrån har jag faktisk handlat tidigare. En svensk webshop där man kan hitta flera olika märken, som ”Who made your pants?” och ”peau Ethique”, med ett etiskt och ekologiskt tänk. Andra sidor jag hittat och gillar är Luvahuva, Ayten Gasson, By nature, Madonna Bain och Between the Sheets. Alla dessa har ett mer eller mindre helhetstänk när det kommer till hållbarhet, samt fokuserar på estetiken på samma gång. Så JA - snygga ekologiska underkläder finns. Man behöver bara leta lite. Och nu har jag ju också gjort halva jobbet åt er - Hoppas ni gillar det! Tipsa gärna om ni själva hittar fler!

/Heidi

Foto: Ecolyxica

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö.
Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Hur fångar man det där magiska ögonblicket? Vad ska man tänka på när man väljer bröllopsfotograf? Vi bad tre av våra utvalda samarbetspartners att ge sina bästa tips! 

/Katharina
 

1. Tala om vad ni förväntar er

Cecilia Engvall, Photo by Heart
www.photobyheart.se
Mitt bästa tips för att få det man förväntar sig av sin bröllopsfotografering är att tala om för fotografen om det är något speciellt som absolut inte får missas. De flesta av oss bröllopsfotografer är erfarna och missar inte viktiga ögonblick, vi vet vad som händer under dagen och vårt uppdrag är att hjälpa dig att minnas din viktiga dag. Men ibland tänker ändå brudpar och fotograf olika och det är då oerhört viktigt för fotografen att veta vad brudparet förväntar sig. Kanske något ögonblick under vigseln är extra viktigt? Det är då bra att känna till. Jag har själv ett gott exempel på vad som annars kan hända tyvärr. När jag själv gifte mig alldeles nyligen och hade bokat en av mina fotokollegor som jag själv ser upp till och hämtar mycket inspiration från så tänkte jag inte på att tala om för henne att det är jätteviktigt för oss att få  översiktsbilder över vigseln (vi var utomhus med utsikt över havet) och hon frågade mig inte heller om önskemål. Jag hade inte en tanke på att säga något för det var självklart för mig. Vi hade dessutom en magnifik plats med världens utsikt. Prata med fotografen, tala om vad ni förväntar er för det som är självklart för en del det är inte självklart för andra.

Nilen på Pyttan och Jonas är tagen när de åker från vigseln. Ett ögonblick som de själva inte kan se, de sitter i bilen och kan inte ta in hur det ser ut när de åker iväg. Med hjälp av den här bilden kan de se och minnas. 

Foto: Cecilia Engvall


2. Glöm bort fotografen

David Schreiner, David Schreiner Wedding Photography

www.davidschreiner.com
När jag fotar ett bröllop så vill jag gärna berätta en historia - att fånga och dokumentera känslan av bröllopsdagen med hjälp av spontana och okonstlade bilder. 
När jag tar porträttbilderna så försöker jag inte styra för mycket. Oftast hittar jag tillsammans med brudparet ett fint ställe med ett bra ljus lite avskilt från gästerna där paret får tid att njuta av lite tid med varandra. Det är oftast då paret slappnar av och glömmer helt bort att jag finns med och tar bilder. Jag försöker helt enkelt att skapa en atmosfär där romantiska och naturliga bilder kan uppstå. 

Bilden på Ninni och Johan visar ganska bra vad jag  menar dvs. att paret inte tänker så mycket på att bli fotograferade utan mer njuter av stunden med varandra.

Foto: David Schreiner


3. Låt bilderna få ta tid

Erika Petersdotter, Studio Ankungen
www.studioankungen.se
Ta er tid att fundera över hur ni vill bli porträtterade. Vad har ni för förväntningar? Spontant, strukturerat, någon speciell plats, rekvisita? Diskutera öppet med er fotograf om förväntningarna ni har och låt fotografen komma med sina infallsvinklar. Ta er tid att lära känna er fotograf och låt fotografen lära känna er. Jag har exempelvis ett erbjudande för EcoBride Premium-medlemmar som har som bonusföljd att vi får ett naturligt tillfälle att lära känna varandra lite bättre. Det kan avhjälpa den värsta nervositeten när dagen står för dörren och resultera i genuina vackra fotografier.  Ta er tid för fotografering, planera gott om tid för själva porträttfotograferingen under bröllopsdagen. Tid försvinner fort på grund av diverse praktiska saker när det väl är dags, alltid! Ta er tid och njut av dagen! Det syns på bilderna. När dagen väl är inne är det hög tid att njuta av den och överlåta det praktiska åt andra. Då får ni en otrolig dag och superfina fotografier!

Madicken och Jonas, ett av mina genomvackra brudpar från 2013. 

Foto: Erika Petersdotter

Lär känna våra samarbetspartners - Bli medlem i EcoBride Club! 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Bli medlem i EcoBride Premium så får du även bra rabatter och erbjudanden på från våra fotografer! 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Gästbloggare: Heidi Kronholm

Vigselringen är det enda synliga tecknet på att man är gift och traditionen att utbyta ringar har rötter så lång tillbaka som de gamla romarna. Ringarna är också ett av de största valen man gör under ett bröllop, både stilmässigt och med tanke på etik och miljö. Du ska ju bära ringen varje dag. Smyckesindustrin är en smutsig historia i sig, att producera en enda guldring ger upp till 20 ton gruvavfall, men i dag finns det flera olika alternativ som minskar klimatpåverkan och är bra etiska val. Man kan t.ex. välja att köpa ringar med syntetiska diamanter och ekoguld, köpa vintageringar eller att återanvända guld från smycken som man inte längre använder eller kanske ärvt. Alla dessa saker gör att man minskar sin klimatpåverkan vid val av ring.

Jag har valt att använda mig av återanvänt guld, som jag samlat in ur mina egna och familjens gömmor, och vanliga diamanter till min specialdesignade vigselring från Smyckesstudion. Jag måste säga att det kändes rätt bra att säga till guldsmeden att jag ville återanvända guldet med tanke på miljön, istället för affektionsvärde, vilket tydligen är vanligast mina trakter.

Ringen som jag valt är en klassisk trestensring eftersom det är ett tidlöst val och jag gillar symboliken där de tre stenarna representerar ett pars dåtid, nutid och framtid. Innan jag bestämde mig gjorde jag en ordentlig research om vilken typ av ring jag vill ha och vilken stil som passar mig. Jag samlade inspiration från olika forum och mina favoriter blev en etsy-butik, La Belle Jewel, där de säljer unika antika smycken och Pinterest. Jag samlade inspirationen på en pinterest-tavla, som jag hade med mig till juveleraren om mina beskrivningar inte skulle räcka. Beställningsprocessen var rakt fram och jag kände att jag kom bra överens med min guldsmed, så nu är det bara dem långa väntan tills 14:e januari innan jag får hämta ut min efterlängtade ring och efter det en kort väntan innan den sitter på mitt finger.

Vilken slags ring valde ni?

/Heidi

www.pinterest.com/frokenh/wedding-rings
Foto: Heidi Kronholm & La Belle Jewel

Fråga vår guldsmedsexpert. Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Vår guldsmed är expert på guld och ädla stenar. Hon erbjuder både grönt guld och ädelstenar som är framtagna på ett rättvist sätt, dessutom arbetar hon med att återanvända material. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter och tips direkt från experten! Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Missa inte vår kampanj tillsammans med Weleda! Just nu får du som blir Premium-medlem i EcoBride Club en ekologisk ansiktskräm som välkomstgåva! Du väljer själv om du vill ha en Almond Soothing Facial Lotion för normal hy eller en Pomegranate Firming Day Cream för mogen hy. Värde 179 - 269 kr. 

Som Premium-medlem i EcoBride Club får du extra många medlemsförmåner. För bara 99 kr per månad kan du maila våra bröllopsexperter just dina personliga frågor och få svar och tips på hur ni kommer vidare i er bröllopsplanering. Som en personlig bröllopskoordinator online! Ta del av rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners, ladda ner smarta checklistor, gå gratis på våra Club-events och ta med dig en vän utan extra kostnad.
Här kan du läsa mer om vad som ingår som medlem i EcoBride Club Premium >

Obs! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Först till kvarn...

Välkommen som medlem! /Katharina
 

Lästips! Gröna hudvårdstips från Lisen Sundgren på Weleda

Läs intervjun med örtterapeut Lisen Sundgren, talesperson för Weleda. Lisen är örtterapeut och brinner för att lära ut hur växter och örter kan användas i våra dagliga liv – både i mat, hudvård och läkemedel. Här bjuder hon på sina bästa gröna hudvårdstips! 

Till intervjun >

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Hemma i trädgården, i traktens bygdegård, på en restaurang, ett hotell, en herrgård eller ett slott - valet är ert. Det finns en hel del festlokaler att välja mellan. Det handlar om vad som passar just er personliga stil och vad ni har för budget. Kostnad för festlokal kan bli en av de större utgifterna i budgeten beroende på vad ni väljer. Väljer ni att boka middag och dryck från lokalens egen restaurang så ingår ofta själva hyreskostnaden för lokalen. Hyr ni istället en tom lokal så kan ni komma ner lite i pris men måste räkna med att lägga mer tid och eget arbete. Tänk på att vara ute i god tid så inte lokalen redan är bokad på det datum ni vill gifta er.
Går det påverka miljön genom val av lokal? Ja, det går det även om det ibland kan vara svårt, men det finns några saker att tänka på. Här kommer fem tips som är bra att tänka på när det är dags att boka festlokal till bröllopet.

/Vera & Katharina

Foto: Junibacken och Gunnebo Slott

5 tips när ni ska välja festlokal

  1. Välj en festlokal som är nära vigselplatsen så gästerna slipper ta bilen till festlokalen. Det är både smidigt och sparar på miljön. 
  2. Välj en lokal som är miljödiplomerad tex. Svanen-märkt eller som har ett uttalat miljöfokus. För att ett ställe ska bli miljödiplomerade krävs det bland annat att man arbetar aktivt med att minska sin energianvändning, byta ut miljöfarliga kemikalier vid disk och städning, sortera soppavfall och minska på transporter med mera. 
  3. Prata med köksmästaren. Kan köket erbjuda ekologisk, rättvisemärkt och/eller närproducerad mat till bröllopsmenyn?  Arbetar man med råvaror efter säsong? Hur tänker man kring portionsstorlekar och vad händer med eventuella rester? Varje kök har sin egen köksmästare och hans eller hennes filosofi ska stämma överens med era värderingar. 
  4. Hur fungerar det med alkohol? Börja med att fråga om lokalen har tillstånd att servera alkohol eller ej. Om ni väljer en festlokal som har egen restaurang så har de oftast eget tillstånd och då måste ni även köpa all dryck via dem. Vill ni ta med egen alkohol, vilket ofta är billigare, så behöver ni stämma av så att det är okej och vilka tillstånd som gäller. 
  5. Ingår städning? Ibland behöver ni boka egen städfirma eller betala en extra avgift för att slippa städa själva. Dubbelkolla vad som ingår före ni bokar.

Vill du ha fler tips på festlokaler? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö.
Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Vill ni ha ett bröllop som känns elegant, men samtidigt ganska enkelt och utan allt extra "lull-lull"? Ni är inte ensamma. Just "enkelhet" har gått från att förr uppfattas som trist och billigt till att istället står för smart, elegant och stilrent! Här kommer 6 konkreta tips på hur ni kan tänka för att fixa ett både enkelt och elegant bröllop och samtidigt spara både pengar och miljö.

/Katharina
 

Klicka på bilderna för att förstora.

6 sätt att göra bröllopet både enkelt och elegant

  1. Smart klänning. Välj en klänning du kan ha nytta av vid fler sammanhang. Välj en modell som passar till andra tillfällen eller som kan färgas om. Kort brudklänning blir allt mer populärt. Den på bilden kommer från Elsa & Me som gör smarta hållbara och tidlösa klänningar i ekologiskt tyg. Köp matchande till tärnorna i valfri färg. Foto: Elsaandme.com
  2. Med en enkel ros. Tre vackra rosor och lite grönt. Ja, mer avancerat behöver det inte vara för att skapa en vacker och elegant brudbukett. Fråga efter FFP-märkta eller rättvisemärkta rosor som garanterar bra arbetsvillkor och miljömedveten odling. Foto: Elsaandme.com
  3. Hållbara halsband. Se smycken som en investering. Stilrena pärlor är både klassiskt och modernt på samma gång och går aldrig ur tiden. Och ett långt halsband kan ju även användas som armband vid nästa tillfälle. Frogpearl erbjuder etiska pärlor producerade med omtank om både människor och miljö. Foto: Frogpearl.se
  4. Sköna skor. Bröllopsskor ska kunna dansa halva natten. Leta gärna second hand eller välj ett par som du vet att du kommer få mycket användning för i framtiden. Dessa snygga sandaler i ekologisk canvas och miljövänlig sula kommer från Terra Plana. Foto: Martina Thalwitzer, Frokenfokus.se
  5. Råvaror i fokus. Välj mat och dryck efter säsong och låt utvalda råvaror stå i fokus. Våga utmana det traditionella mousserande vinet och oxfilén. Till ett höstbröllop passar en härlig äppelscider och viltkött med skogsvamp och äpplen. Krånga inte till det utan satsa på kvalitet framför kvantitet. Förklara varför ni valt de råvaror ni gjort på menyn och ni har en given succé - både för öga, smaklökar och sinnet. Foto: Kiviks Musteri
  6. Bordplacering i all enkelhet. En både vacker och naturlig bordsplacering får du genom att plocka blad eller löv i en färg som passar er dukning. Namnen skriver du direkt på bladet med vit penna. Enkelt, elegant, personligt och plånboksvänligt. Foto: Martina Thalwitzer, Frokenfokus.se

Vill du ha tips på fler leverantörer? Bli medlem i EcoBride Club! 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Gästbloggare: Heidi Kronholm

Förra helgen skickade vi ut våra inbjudningskort. Vi valde att göra dem själva för att få ner kostnaden, spara på miljön genom att välja egna material samt få dem så personliga som möjligt.
Vi spenderade en bra stund åt att leta inspiration före vi bestämde oss för vilken typ av inbjudningskort vi ville ha.  Ett av de bästa ställena för  inspiration är Pinterest tycker jag. Där kan man verkligen hitta allt mellan himmel och jord.

Materialen vi valde är kort från Panduro. De kanske inte är den mest miljövänliga butiken i Sverige men de har i alla fall en tydlig miljöpolicy vilket känns bra tycker jag. Vi köpte även gröna sidenband, Svanen-märkta kuvert och hittade spetsband från olika loppisar i Karlskoga, notblad som blivit över från min brudbukett, miljömärkt papper att skriva inbjudan på och en lacksats, som även denna är från Panduro.  Allt detta blev totalt 29 inbjudningar med tillhörande informationskort och kuvert.

Att göra inbjudningskorten tog inte mer än några timmar eftersom vi tog hjälp av vårt värdpar och gjorde en pysselkväll av det. Inbjudningarna typsatte vi sedan i ett program som heter LaTex och använde ett typsnitt med Art Deco-tema som vi hittat på nätet. Det finns många snygga typsnitt som man, helt lagligt, kan ladda ner gratis från nätet och använda sig av, så det rekommenderar jag verkligen om ni gör era egna inbjudningar.

Eftersom större delen av min släkt bor på andra sidan Östersjön i Finland, tog vi hjälp av mina föräldrar för att översätta några av inbjudningskorten. Översättningen var faktiskt den sak som tog längst tid att få helt rätt och även min faster fick även korrekturläsa så att det inte blev några tokigheter.

Vi är jättenöjda med våra fina inbjudningskort, så här blev de - vad tycker du?

/Heidi

Foto: Heidi Kronholm

Vill du ha fler gör-det-själv-tips? Bli medlem i EcoBride Club! 
Vill du ha fler gör-det-själv-tips? Bli medlem i EcoBride Club! 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från bordsdekorationer till skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Idag är sista chansen att vara med i vår Weleda-tävling! Bli medlem i EcoBride Club och ge oss ditt bästa gröna skönhetstips så kan du vinna ett lyxigt bröllopspaket med boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop och ekologiska skönhetsprodukter från Weleda
Tre härliga ekologiska paket finns i vinstpotten! (värde 470-900 kr per paket) 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Vi ger er tips och stöd i bröllopsplaneringen, kontakt med utvalda leverantörer och möjlighet att byta tankar och idéer med andra brudpar. Allt för att förenkla planeringen av ert drömbröllop! Att bli medlem i EcoBride Club är gratis. Allt detta ingår i medlemskapet. 

Läs mer och tävla här >

Lycka till! /Katharina

Tävlingen pågår t.o.m. 1 november kl. 23.59. 

Kommentera gärna inlägget:

Läs hela inlägget »

Om EcoBride

Välkommen till EcoBride -inspiration för ekobröllop. Här samlar vi praktiska tips på hur ni planerar ert drömbröllop utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet, miljö eller socialt ansvar och samtidigt håller budget.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Företag vi gillar

Länkar

Kontakta EcoBride









Listad på Bröllopssajter.com

Etikettmoln