headerfoto

EcoBride Club - För er som vill spara både pengar och miljö

Allt detta ingår:

  • Facebook Forum
. Vår slutna facebook-grupp fungerar som ett forum där du kan få hjälp i din bröllopsplanering - både från våra bröllopsexperter, våra samarbetspartners och andra brudpar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer. 
  • Rabatter & erbjudanden. 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det kommer ut två gånger per månad får du ett fullmatat nyhetsbrev med massor av rabatter och erbjudanden som hjälper er att spara pengar i er bröllopsplanering. 
  • Kontaktuppgifter till leverantörer vi gillar. 
Vi är noga med vilka samarbetspartners vi rekommenderar. Som medlem får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda leverantörer som vi vet visar god affärsetik och omtanke om människor och miljö.
  • Massor av inspiration. Vi samlar de bästa tipsen för hur ni kan planera ert drömbröllop och samtidigt visa omtanken om både människor och miljö. Vi gillar DIY-trenden och bjuder på konkreta gör-det-själv-tips och smarta lösningar som hjälper er att hålla er bröllopsbudget. 
  • Tävlingar med chans att vinna fina priser. 
  • Samla era bröllopsbilder online, helt utan kostnad.
 Med Photago.com kan du enkelt och effektivt samla alla gästernas foto från bröllopet, möhippan eller svensexan.

 Som medlem får du 2 GB lagringsutrymme per album i ett helt år - helt gratis.
  • Inbjudningar till events
. Du får med jämna mellanrum inbjudningar till inspirerande events, visningar, mässor och trevliga evenemang tillsammans med våra partners. Några gånger per år arrangerar vi även exklusiva Club-events enbart för dig som är medlem.

     

Bli medlem nu!

Att vara medlem i EcoBride Club är helt kostnadsfritt. Du är alltid fri att avsluta ditt medlemskap när du vill. Du blir enklast medlem genom att klicka "Gå med" i vår slutna facebook-grupp. Klicka på länken >
 

- Jag fick massor av bra tips via EcoBride Club när vi skulle gifta oss!

Lisa Andersson, Stockholm

Vanliga frågor och svar

Jag använder inte facebook - kan jag inte vara medlem då? 
Jo, det kan du absolut! Du missar tyvärr vårt forum där du kan ställa frågor och byta tips och idéer med andra brudpar och våra experter. Men det finns andra godbitar av medlemskapet du kan ta del av ändå. Skriv upp dig
via denna länk så blir du epost-medlem istället. 

Är det helt säkert att det är kostnadsfritt? 
Ja, absolut helt säkert. Vi lovar. 

Hur mycket spam och reklam är det?
Vi är noga med att inte spamma våra medlemmar. Det blir ingen glad av. Vi skickar nyhetsbrev två gånger per månad med rabatter och erbjudanden vi tror ni kan ha nytta av. Alla erbjudanden kommer från våra utvalda samarbetspartners. Vi är mycket noga med att de ska tillföra ett värde i er bröllopsplanering och att företagen delar våra värderingar om att visa omsorg om människor och miljö.  

Vad gör ni med min epost-adress? 
Vi lägger till den i vår epostlista så att du kan få rabatter och erbjudanden och tips och tävlingar och event. Vi mailar dig två gånger per månad. Vi ger aldrig ut dina kontaktuppgifter till tredje part. Aldrig någonsin.