headerfoto

Ekobröllop 2010 - här är guiden för dig!

Välkommen till 2010 och välkommen til EcoBride - inspiration för ekobröllop.  

Jag heter Katharina Brunat, jag är 29 år och bosatt i Göteborg. Jag är journalist i grunden men har arbetat de senaste åren med att planera och arrangera event. Här i EcoBride bloggen samlar jag praktiska tips på hur du planerar ett lyckat bröllop utan att ge avkall på vare sig lyx, kvalitet, miljö, socialt ansvar eller etiska värderingar och samtidigt håller budget.

 

Idén till EcoBride kom efter att jag skrev en artikel om ekologiska bröllop för livstilsmagasinet Camino. Artikeln fick mycket positiva reaktioner och jag insåg att det finns ett behov att få veta mer. Genom EcoBride vill jag ge inspiration och konkreta tips på hur du planerar ditt eget ekobröllop. Jag vill visa att du kan välja etiska, ekologiska och hållbara alternativ och samtidigt behålla känslan som skapar ditt drömbröllop.

 

I april kommer även min bok om ekologiska bröllop som jag hoppas ska bli en inspirationskälla för alla er som planerar bröllop 2010 eller i framtiden.

 

Tipsa mig gärna om du känner till bra produkter och tjänster som ett blivande brudpar kan behöva inför sitt ekobröllop, jag blir mycket tacksam för alla tips och idéer! Varmt välkommen till EcoBride bloggen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln