headerfoto

Tema: Glamour

Nyårsafton betyder glitter och glamour! Känns det inte så miljövänligt? Jodå, visst går det att vara glamourös och samtidigt tänka miljömedvetet. Här kommer några inspirerande tips från en riktigt festdukning stylad av Janna S med foto av Evelina Thunström.

3 tips när du vill vara både miljömedveten och glamourös

  1. Välj vintage. Gamla smycken, kläder och dekorationer från 20-, 30-, 40-tal är ofta enkla men ger ett både sofistikerat och festligt intryck. Leta på nätet, i second hand butiker eller i släktingars skåp och byrålådor.
  2. Använd gamla saker på nya sätt. Bijouterier blir till en gnistrande vacker brudbukett, ett pärlhalsband livar upp ett par ljusstakar och en silverkedja blir till en vacker servettring. Inspireras av Janna S vackra dukning och våga experimentera dig fram.
  3. Enkelt är vackert. Ibland är det det mest avskalade och enkla som är det mest glamourösa. Våga välja bort och satsa på några få delaljer som får sticka ut och stjäla hela showen. Då känns det ofta riktigt glamouröst!


Jag vill även passa på att säga ett stort tack för att ni följt oss på EcoBride under 2013! Skriv gärna och berätta både vad du tycker är bra med vår sajt och vad som kan bli bättre. Du kan kommentera här på bloggen, på vår facebook-sida, via twitter eller skicka ett mail direkt till mig på katharina@ecobride.se

Jag önskar er ett riktigt kärleksfullt 2014!

Kram Katharina
Grundare EcoBride

Foto: Evelina Thunström, Evethu.com

Vill du ha fler gör-det-själv-tips? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från bordsdekorationer till skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln