headerfoto

Ni känner henne kanske redan som vår gästbloggare, Vera Waldemarsdotter, som vi fått följa i bröllopsplaneringen sen i somras. Nu blir hon ny klubbdirektör för EcoBride Club. 

 

Hej Vera och välkommen som ny klubbdirektör för EcoBride Club!

- Tack, det här kommer bli så roligt!

 

Vad är EcoBride Club?

- EcoBride Club hjälper brudpar på vägen till drömbröllopet genom inspiration, stöd i bröllopsplaneringen, personliga råd och tips av bröllopsexperter. Vi kommer även ha tävlingar och massor av bra erbjudanden på produkter och tjänster inför bröllopet! Alltid med omtanke om både människor och miljö såklart. 

 

Varför ska man gå med i EcoBride Club?

- Jag som själv ska gifta mig om 6 månader vet att vägen stundtals är väldigt ensam och det är skönt att få kontakt med andra i samma situation som också har huvudet fullt med bröllopsidéer! Dessutom slippa du lägga en massa tid att behöva leta runt efter hållbara företag som för att hitta kläder, smycken, smink, fotograf osv.

 

Vad skiljer EcoBride Club från andra bröllopsforum på nätet?

- Vi vill ge en mer personlig hjälp på vägen. Det blir bland annat min roll som klubbdirektör! Att vara er personliga guide. EcoBride Club förenklar helt enkelt vägen till ert drömbröllop och hjälper er att spara både pengar och miljö.

 

Vad gör en klubbdirektör?

- En klubbdirektör håller i de flesta trådarna när det gäller nya EcoBride Club, och jag kommer vara spindeln i nätet i vår slutna facebook-grupp där ni medlemmar kan utbyta tips och ställa frågor. Jag är även den som du alltid kan kontakta om det är något du undrar över.

 

Vem är Vera?

- Jag heter egentligen Veronyca men kallas för Vera. Jag är en kvinna som brinner för det ekologiska och är i grunden utbildad socionom. Även min personliga sfär genomsyras av att leva så grönt och skönt som möjligt vilket gör att jag köper second hand, byter och lånar av andra i största mån istället för att bara köpa nytt. Jag driver även en webbshop (www.maryfly.se) tillsammans med min blivande partner Tommy. Skönhetsvård inspirerar mig och jag älskar oljor och krämer – mest letar jag efter de ultimata produkterna som går att använda till flera områden. Jag gifter mig i sommar så givetvis kommer vårt bröllop vara helt präglat av att vara så eko som vi kan få det – vi vill inte lägga så mycket pengar på bröllpet utan att kommer att låna så mycket saker vi kan av andra.

 

Du har ju gästbloggat hos oss sen i somras, vad händer med bloggen nu?

- Jag går över från att vara gästbloggare till ordinarie bloggare, vilket känns jättekul! Jag fortsätter givetvis att blogga om min och Tommys bröllopsplanering fram till vi gifter oss – så häng med på vår resa!

 

Vill du kontakta Vera? Maila vera@ecobride.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln