headerfoto

Ni känner henne kanske redan som vår gästbloggare, Vera Waldemarsdotter, som vi fått följa i bröllopsplaneringen sen i somras. Nu blir hon ny klubbdirektör för EcoBride Club. 

 

Hej Vera och välkommen som ny klubbdirektör för EcoBride Club!

- Tack, det här kommer bli så roligt!

 

Vad är EcoBride Club?

- EcoBride Club hjälper brudpar på vägen till drömbröllopet genom inspiration, stöd i bröllopsplaneringen, personliga råd och tips av bröllopsexperter. Vi kommer även ha tävlingar och massor av bra erbjudanden på produkter och tjänster inför bröllopet! Alltid med omtanke om både människor och miljö såklart. 

 

Varför ska man gå med i EcoBride Club?

- Jag som själv ska gifta mig om 6 månader vet att vägen stundtals är väldigt ensam och det är skönt att få kontakt med andra i samma situation som också har huvudet fullt med bröllopsidéer! Dessutom slippa du lägga en massa tid att behöva leta runt efter hållbara företag som för att hitta kläder, smycken, smink, fotograf osv.

 

Vad skiljer EcoBride Club från andra bröllopsforum på nätet?

- Vi vill ge en mer personlig hjälp på vägen. Det blir bland annat min roll som klubbdirektör! Att vara er personliga guide. EcoBride Club förenklar helt enkelt vägen till ert drömbröllop och hjälper er att spara både pengar och miljö.

 

Vad gör en klubbdirektör?

- En klubbdirektör håller i de flesta trådarna när det gäller nya EcoBride Club, och jag kommer vara spindeln i nätet i vår slutna facebook-grupp där ni medlemmar kan utbyta tips och ställa frågor. Jag är även den som du alltid kan kontakta om det är något du undrar över.

 

Vem är Vera?

- Jag heter egentligen Veronyca men kallas för Vera. Jag är en kvinna som brinner för det ekologiska och är i grunden utbildad socionom. Även min personliga sfär genomsyras av att leva så grönt och skönt som möjligt vilket gör att jag köper second hand, byter och lånar av andra i största mån istället för att bara köpa nytt. Jag driver även en webbshop (www.maryfly.se) tillsammans med min blivande partner Tommy. Skönhetsvård inspirerar mig och jag älskar oljor och krämer – mest letar jag efter de ultimata produkterna som går att använda till flera områden. Jag gifter mig i sommar så givetvis kommer vårt bröllop vara helt präglat av att vara så eko som vi kan få det – vi vill inte lägga så mycket pengar på bröllpet utan att kommer att låna så mycket saker vi kan av andra.

 

Du har ju gästbloggat hos oss sen i somras, vad händer med bloggen nu?

- Jag går över från att vara gästbloggare till ordinarie bloggare, vilket känns jättekul! Jag fortsätter givetvis att blogga om min och Tommys bröllopsplanering fram till vi gifter oss – så häng med på vår resa!

 

Vill du kontakta Vera? Maila vera@ecobride.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln