headerfoto

Ni känner henne kanske redan som vår gästbloggare, Vera Waldemarsdotter, som vi fått följa i bröllopsplaneringen sen i somras. Nu blir hon ny klubbdirektör för EcoBride Club. 

 

Hej Vera och välkommen som ny klubbdirektör för EcoBride Club!

- Tack, det här kommer bli så roligt!

 

Vad är EcoBride Club?

- EcoBride Club hjälper brudpar på vägen till drömbröllopet genom inspiration, stöd i bröllopsplaneringen, personliga råd och tips av bröllopsexperter. Vi kommer även ha tävlingar och massor av bra erbjudanden på produkter och tjänster inför bröllopet! Alltid med omtanke om både människor och miljö såklart. 

 

Varför ska man gå med i EcoBride Club?

- Jag som själv ska gifta mig om 6 månader vet att vägen stundtals är väldigt ensam och det är skönt att få kontakt med andra i samma situation som också har huvudet fullt med bröllopsidéer! Dessutom slippa du lägga en massa tid att behöva leta runt efter hållbara företag som för att hitta kläder, smycken, smink, fotograf osv.

 

Vad skiljer EcoBride Club från andra bröllopsforum på nätet?

- Vi vill ge en mer personlig hjälp på vägen. Det blir bland annat min roll som klubbdirektör! Att vara er personliga guide. EcoBride Club förenklar helt enkelt vägen till ert drömbröllop och hjälper er att spara både pengar och miljö.

 

Vad gör en klubbdirektör?

- En klubbdirektör håller i de flesta trådarna när det gäller nya EcoBride Club, och jag kommer vara spindeln i nätet i vår slutna facebook-grupp där ni medlemmar kan utbyta tips och ställa frågor. Jag är även den som du alltid kan kontakta om det är något du undrar över.

 

Vem är Vera?

- Jag heter egentligen Veronyca men kallas för Vera. Jag är en kvinna som brinner för det ekologiska och är i grunden utbildad socionom. Även min personliga sfär genomsyras av att leva så grönt och skönt som möjligt vilket gör att jag köper second hand, byter och lånar av andra i största mån istället för att bara köpa nytt. Jag driver även en webbshop (www.maryfly.se) tillsammans med min blivande partner Tommy. Skönhetsvård inspirerar mig och jag älskar oljor och krämer – mest letar jag efter de ultimata produkterna som går att använda till flera områden. Jag gifter mig i sommar så givetvis kommer vårt bröllop vara helt präglat av att vara så eko som vi kan få det – vi vill inte lägga så mycket pengar på bröllpet utan att kommer att låna så mycket saker vi kan av andra.

 

Du har ju gästbloggat hos oss sen i somras, vad händer med bloggen nu?

- Jag går över från att vara gästbloggare till ordinarie bloggare, vilket känns jättekul! Jag fortsätter givetvis att blogga om min och Tommys bröllopsplanering fram till vi gifter oss – så häng med på vår resa!

 

Vill du kontakta Vera? Maila vera@ecobride.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln