headerfoto

God Jul från Vera & Tommy!

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Ja, nu vankas det jul och alla planeringsaktiviteter inför vårt bröllop läggs på is ett tag, eller för några dagar i alla fall. Nu är det fokus på familjen och bara vara – att få en tillfällig paus och hinna träffa mina vänner i Småland. Ok, det var en sanning med modifaktion för vi kommer åka en sväng och kolla upp stället vi ska gifta oss på, och vi ska träffa en fotograf och en sömmerska också. För jag kommer eventuellt låta sy upp en "ny" klänning av återanvänt tyg. Jag har inte bestämt mig än då jag egentligen har en vintage-klänning från 60-talet som jag köpt på Tradera som jag älskar. Dock är jag inte riktigt nöjd med formen, så det återstår och se helt enkelt. Det som är så bra är att jag kan sälja vintage-klänningen utan att behöva bekymra mig för miljön eftersom den inte är nyproducerad, och en uppsydd klänning kommer ju helt klart sitta bättre.

 

Jag misstänker också att det kommer bli full rulle efter nyår då det ska skickas ut inbjudningskort som jag håller på att förbereda. För vi gifter oss snart – det är faktiskt inte mer än 6 månader kvar och jag tror det kommer svischa förbi och så är vi där. Min blivande har precis uppmärksammat "hindersprövningen" och går nu och påminner mig att vi måste skicka in den i tid. Det är kul när han engagerar sig lite mer utöver vad han ska ha på sig. Vilka delar funderar era brudgummar eller brudar att engagera sig lite extra just nu?

 

Jag hoppas ni fortsätter hänga med på resan till vårt bröllop 2013!

 

God Jul önskar Vera & Tommy! 

Foto: Magnus Hugosson, Never Ending Bride, www.ateljeveronica.com

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln