headerfoto

Ellen ska fotografera på sitt eget bröllop

Tänker du fota något själv på ditt bröllop? Det tänker jag göra! Foto har varit mitt stora intresse sedan jag var liten och jag vill ta några av våra bröllopsfoton med en bälgkamera från 1929. Tanken är att både jag och Gustaf ska ha varsin bälgkamera att fota med under bröllopsdagen. För att genom bilderna komma ihåg vad VI såg den dagen.

/Ellen 

Anledningen till att vi väljer analog film - istället för digital - är för att vi gillar hur resultatet blir. För att göra en så liten påverkan på miljön som möjligt framkallar vi svartvit film hemma med hjälp av kaffe och C-vitamin - det låter galet, men det fungerar faktiskt. Något annat som jag tycker kan vara roligt är en storformatskamera, den går förstås inte att flytta runt så mycket men den kan användas till ett ex. Photo Booth.

Jag fascineras av gamla kameror och de flesta kameror jag har kommer från vänner och bekanta som gett dem till mig. Att köpa en ny kamera är för mig otänkbart när det finns så mycket spännande gamla kameror där ute att prova. Både jag och Gustav gillar gamla grejer och vårt bröllop kommer förmodligen att ha ett art deco/20-tals tema.

En del av våra gäster delar vår hobby och då kommer vi att önska att de använder en film som går att framkalla i kaffe. För dem som inte är vana vid att fota analogt går det bra att låna en kamera eller använda mobiltelefonen eller vad man nu vill. Vi kommer att ha en egen hashtag för den som vill lägga upp bilder på instagram sedan. 

Foto: Ellen Csòrdás
Foto: Ellen Csòrdás

Följ våra bröllopsbloggare Ellen & Gustav, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet! Läs alla deras samlade inlägg här >​

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln