headerfoto

Bröllopsresa till Fårö

Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa till Fårö på norra Gotland. Fårö är så otroligt vackert och magiskt och behöver upplevas personligen för att du ska kunna förstå känslan. Här blandas karga landskap, orkidéer, sandiga skogar, vallmohav, öppna hav, ulliga och gulliga får, färistar, steniga och finkorniga sandstränder och raukar med en speciellt ljus som är svårt att fånga på bild, men som hela tiden lyser upp ön. Även när det regnar.

Vi bodde i en enkel Fåröstuga, byggd av en konstnären Åke Cronvall, som hyrs ut av hans dotter. Stugan var så himla mysig och vi kände oss väldigt hemma där. Vi bodde precis mitt i Langhammars naturreservat. Den vackra naturen var närvarande hela tiden och vi gick långa promenader och undersökte både natur och havet med vår valp. Vi åt fantastiska frukostar utomhus på morgonen, satt och tittade på när solen gick ner varje kväll och bara njöt av varandra och nuet.

Vi hittade Ingmar Bergmans hus även om vi fick leta länge. Tyvärr kunde vi inte se huset utan snarare bara en grind mitt ute i skogen där det var tillträde förbjudet. Men genom vårt letade så passade vi på att fika vid Engelska kyrkogården fick beskåda en otroligt vacker och stor havsörn som vi hörde långt innan vi såg den. Det var första gången vi såg en havsörn, så det var verkligen en upplevelse. Som minnen från vår resa fick vi med oss flera loppisfynd och en hel del stenar och drivved som vi hittat vid havet.

Nr vi gifte oss önskade vi oss pengar till resan som bröllopspresent och det är anledningen till att den kunde bli av. Tack alla ni som gjorde vår resa möjlig. Vi har nu lagt undan några hundralappar som blev över för att spara dem till insatsen till ett eget torp. Wish us luck.

Ljus /Vera

Foto: Veronyca Waldemarsdotter och Tommy Gunnarsson

Vill du bolla tankar och idéer med andra brudpar?

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Att bli medlem är helt kostnadsfritt. EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln