headerfoto

Put on your red shoes and dance..!

Att hoppa över de vita skorna har varit lite av en trend de senaste åren - och det ger en lite oväntad touch till en annars kanske helt vit klänning. Här ger jag er lite inspiration och visar även mina egna skor som jag piffade till själv till mitt eget bröllop. Naturligtvis avslutar jag med att hedra mannen som gav inspiration till rubriken till detta inlägg. Så put on your red shoes and dance..!
/Anna

1. Kanske kan en av er ha röda skor och den andra bära röda strumpor som matchar? Foto: Anna Roström, SmallPigArt Fotografi, bilden är lånad från Vintage Honeymoon

2. Foto på mina egna bröllopsskor. Jag piffade till ett par vintageskor med rött glitter. Följ länken så ser du hur jag gjorde! Foto: Anna Hjärp.

3. Samla dina accessoarer, gör ett stilleben av dem och låt fotografen ta en bild. Det blir kul att ha ett sådant foto bland dina andra bröllopsbilder. Foto: Pixabay.

4. Byt ut dina skor till sköna converse framåt natten. Självklart röda! Foto: Pixabay.

Planerar du bröllop? EcoBride Club ger dig tips och inspiration!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Genom EcoBride Club så får du tillgång till rabatter, erbjudanden samt vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln