headerfoto

Fynda accessoarer till brudgummen second hand

Den manliga bröllopsklädseln är ofta stilren och klassisk, men för den som vill och är intresserad kan du enkelt lyfta en outfit med hjälp av accessoarer. Det bästa är dessutom att många fina, unika och välbehållna herraccessoarer går att fynda second hand - så sparar ni både pengar och miljö! Förutom att leta i lokala second hand-butiker och online på exempelvis Tradera är ett hett tips Beyond Retro, som är en välsorterad second hand-kedja som har mycket accessoarer för män. Fysiska butiker i Sverige finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Även hos Flique i Underjordens butik i Malmö hittar ni vintage accessoarer för män, som t ex. hängslen både med klipps och för knapp, slipsar i alla dess färger och former, flugor och manschettknappar.

/Helena

5 tips på accessoarer till män

  1. Den klassiska flugan. Enfärgad, prickig, rutig, randig – du bestämmer! Med en unik fluga lyfter du hela bröllopsklädseln.
  2. Slipsen. Även slipsar finns att hitta i alla möjliga utföranden, från enfärgade till mönstrade. För en personlig stil finns ibland unikt mönstrade slipsar att finna second hand.
  3. Hatten. I välsorterade second hand-butiker kan man hitta fina hattar, allt ifrån plommonstop och gubbkepsar till slokhattar och baskrar beroende på vilken stil ni är ute efter.
  4. Hängslen. Önskar ni en look med hängslen kan ni även finna detta second hand. Är det en mer välsorterad second hand-butik kan ni även hitta hängslen i unika mönster.
  5. Manschettknappar. Manschettknappar kan vara lite svårare att finna vintage, men det är inte omöjligt att hitta manschettknappar i mer välsorterade second hand-butiker. Har ni vägarna förbi Malmö vill vi tipsa om våra samarbetspartners Flique i Underjorden, som har manschettknappar från 40-60-talet. Manschettknappar är dessutom en särskilt fin present till brudgummen om de ingraveras.
Foto: Pixabay

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln