headerfoto

Inspiration och bröllopsfeber

Efter vårt besök på bröllopsmässan här i Göteborg på Alla Hjärtans dag tog några punkter i vår bröllopsplanering en ny riktning.

  • Ringen: Vi kom eventuellt steget närmare en stenslipare som vi har sökt efter med ljus och lykta under en lång tid. Nu känner vi att vi närmar oss en ring utav bergskristall åter som en möjlighet, vilket känns oerhört roligt. Läs mer om det här
  • Fotografering: Vi har även börjat fundera om vad gäller fotograf. Eftersom vi är väldigt intresserade av att fotografera, så har vi en bra kamera som vi hade tänkt använda och själva att ta bröllopsbilderna. Efter att ha bollat lite idéer med en fotograf på mässan, så började vi inse att vi kanske inte alls är intresserade av att styra med fotograferingen på egen hand på vår bröllopsdag. Därför funderar vi på att ändå ta hjälp av en fotograf, i alla fall på porträttbilderna samt under själva vigseln.
  • Klänningen: Efter att ha kollat in klänningar bekräftades min känsla av att det inte finns särskilt många brudklänningar som jag är intresserad av att ha på mig. Jag vet inte hur klänningen som jag vill ha ska se ut, men jag är helt säker på att jag inte vill se ut som en gräddbakelse! Jag inte vill heller ha siden och jag vill absolut inte ha glitter eller andra krusiduller på klänningen. Den ska vara enkel, gärna naturvit och kanske med några spetsdetaljer. Om jag inte hittar en klänning på second hand, så funderar jag på att köpa en helt vanligt vit sommarklänning som jag kan ha användning av vid fler tillfällen än på bröllopet.
  • Hyra porslin: En annan sak som slog oss när vi var på bröllopsmässan var att vi kanske inte måste köpa allt porslin på loppis som vi hade tänkt, utan att det även är eko att hyra. Huvudrättstallrikarna kommer vi att inhandla på loppis och förrättstallrikarna ska vi be Kalles pappa skära ut i trä, men bestick och champagneglas och liknande kan vi faktiskt hyra!


Tänk vilken skillnad lite inspiration kan göra!

/Jossan och Kalle

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >
 

Foto: Kalle Gudmundsson

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln