headerfoto

Maria är EcoBrides nya ambassadör i Skåne!

Hej Maria och välkommen som ny Ambassadör för EcoBride i Skåne!
- Tack, det är först och främst riktigt roligt att bli tillfrågad. Att bidra till att ekoföretagare träffas i ett större nätverk känns väldigt bra! Tillsammans kan vi göra ännu mer än var för sig.  

Vem är Maria?
- Jag driver tillsammans med min kollega Kamila butiken Flique i Underjorden på Davidshallstorg 6 i Malmö. Att kliva in hos oss är att ta ett steg in i svunna dagars flärd. Vi specialiserar oss på damkläder av klassiskt kvinnligt snitt med hållbar inriktning- vi kallar det eko retro. Det innebär att vi väljer sortimentet noga utifrån hur och var plaggen är tillverkade. Vi har även vintageaccessoarer för både honom och henne och en skönhetssalong, the Beauty Parlour, där vi retrostylar hår, smink och kläder på beställning. Utöver detta arrangerar vi kurser, modevisningar, fester och mässor i enlighet med vårt eko retro koncept. Bor man inte i Malmö så kan man köpa det mesta av sortimentet via vår webshop.

Vad innebär rollen som ambassadör för EcoBride?
- I korthet innebär det att jag sprider ordet om EcoBride till lokala företag och till butikens kunder som ska gifta sig. Det faller sig naturligt eftersom vi delar samma grundvärderingar och jag redan genom butiken har ett stort nätverk.

Varför ekobröllop?
- Det finns alldeles för mycket slit-och-släng och om jag och min butik kan bidra till att fler förstår att de kan göra skillnad genom sina val, utan att göra avkall på estetik och upplevelse, gör jag det gärna! Att gifta sig är ett sätt för två människor att visa att de hör ihop och älskar varandra, det ska inte behöva förpackas stort, plastigt och dyrt. Det finns alternativa personligare och billigare sätt att gifta sig på om man vill- som en extra bonus är det något vi alla vinner på i längden.

Läs mer om Maria och Flique i Underjorden på www.fliqueiunderjorden.se

Kamila och Maria på Flique i Underjorden.

EcoBride söker ambassadörer i Dalarna och i Halland!

Som ambassadör är du EcoBrides representant lokalt och vårt ansikte utåt på din ort eller i din region. Vi söker dig med intresse för bröllop och eko-lifestyle och som delar våra värderingar om att visa omtanke om människor och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln