headerfoto

Korta brudklänningar

Jag får allt oftare frågan om jag vet var man kan köpa en "obrudig" brudklänning. Dvs. en klänning som inte är den vanliga traditionella stora tyll-marängen. Det blir även allt populärare med korta klänningar, och jag tycker personligen att det är riktigt snyggt när skorna syns. Går du till bröllopsbutikerna kan det vara svårt att hitta annat än långa traditionella modeller, så mitt tips är att istället leta på nätet eller i "vanliga" butiker. Fördelen med att köpa en "obrudig" klänning är att du kan använda den vid fler tillfällen även efter bröllopet, kanske till sommarfesten eller med en färgglad kofta över, en mönstrad sjal eller ett enkelt flätat skärp i midjan. Det sparar både pengar och miljö. 

 

Här kommer tre favoriter som jag spanat in från årets sommarmode. Jag skulle själv vilja ha en av varje i garderoben för alla är både snygga och miljövänliga! Tipsa mig gärna om du hittar fler när du är ute och söker efter den perfekta klänningen. 

 

/Katharina

3 tips på obrudiga brudklänningar: 

  1. Braintree. Gräddvit klänning i ekologisk bomull med råa kanter i halsringning och ärmslut. Klänningens överdel är av bomullsjearsy och kjoldelen är i två lager av tunn bomullsväv. Pris: 599 kr. Säljs hos Hildur.se

  2. H&M Conscious Exclusive.  Klänning med långa puffärmar i mesh med broderat mönster och spetsapplikationer. 49% återvunnen polyamid, 30% ekologisk bomull, 21% polyamid. Pris: 2999 kr. Säljs under april månad i utvalda H&M-butiker och på H&M.se

  3. Elsa and Me. Det räcker med en enda klänning för alla tillfällen. Låter det för bra för att vara sant? Det är i alla fall tanken bakom ELSA-klänningen. Att den ska passa just dina former och lika bra till vardags som till fest. Finns både med och utan ärm och knytsjal. Svensk design, handgjord i New York, i ekologisk bomull.
    Fri frakt över hela världen. Pris: 259-279 US Dollar. Säljs på Elsaandme.com

 

Klicka på bilden för att förstora.

PS: Elsa and Me har just nu en "Wedding-special" där du kan vinna en ELSA-klänning! Här hittar du mer info om tävlingen >

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln