headerfoto

Gustaf gillar 20-talet och art deco

Som min blivande fru, Ellen har skrivit här tidigare på bloggen så har vi valt att skjuta på bröllopet några år för att kunna anordna det bröllopet vi verkligen vill ha. Och även ha tid att förbereda det för att kunna göra det på vårt vis - det vill säge en fest som representerar vilka vi är. Men det hindrar oss inte från att planera och inspireras från både Pinterest, filmer och andra medier.

Vi har som sagt inte bestämt datum eller plats än till bröllopet. Det enda som vi har bestämt är temat, nämligen 20-talet! 1920-talet återspeglar verkligen oss, då både jag och Ellen gillar stilen, modet och art deco. Art deco stilen började på 1920-talet som svar på en enklare, slätstruken och massproducerad industri. Art deco kännetecknas ofta av starka färger, vågad design och hantverkskonst. Det består ofta av symmetriska mönster och geometriska former. Att jag tycker om art deco är för att det var en tid då formgivning och individualism spirade, i både kläder, konst och arkitektur. Då jag själv är i modebranschen (tillverkar ekologiska skor) är det en stor inspirationskälla att titta på just denna tidsepok. 

/Gustaf

Följ våra bröllopsbloggare Ellen & Gustaf, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet! Läs alla deras samlade inlägg här >​

Foto: Ellen Csòrdás

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln