headerfoto

Annorlunda vigsellokaler

Var ska ni viga er? Känns inte kyrkan som er grej? Rådhuset lite trist? Utomhus lite för osäkert med tanke på vädret? Helst ska det det ju vara personligt och minnesvärt också... Lugn. Det finns massor av platser som erbjuder vigslar. Allt från hotell, restauranger och vackra festlokaler till mer annorlunda alternativ. Här kommer tips på tre udda platser ni kanske inte har tänkt på? 

/Katharina
 

I en luftballong
Love is in the air! Ta mer er vigselförättare och brudfölje upp i en luftballong. Flera olika företag erbjuder ballongflygning och de vi har pratat med säger att de gärna hjälper till att ge en minnesvärd vigsel. Sök på nätet för vilka aktörer som finns på er ort. 

Foto Pixabay


Sjöhistoriska museet
Sjöhistoriska museets chef Hans-Lennart Ohlsson har förordnats till vigselförrättare. Museet erbjuder vigslar i den vackra museibyggnaden och ombord på de spektakulära museifartygen - fyrskeppet Finngrundet och isbrytaren Sankt Erik.

Foto: Anneli Karlsson, SMM


Bland hajarna
Tänk er ett helt hav av exotiska fiskar och koraller som bakgrund. Universeum i Göteborg erbjuder möjlighet till både vigsel och fest i akvariet. 

Foto: Wedding city Antalya

Vill du ha fler tips inför bröllopet? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Etiketter: lokal vigsel personligt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln