headerfoto

Årets julklapp enligt EcoBride

Vad är egentligen årets julklapp? Digitalt hälsoarmband, selfiestick eller något inför bröllopet kanske? Vi vill ha klappar som visar omtanke om både människa och miljö under granen! Hela EcoBride-redaktionen har därför skrivit brev till tomten. Här kommer våra personliga favoriter i jul! 

/Vera
 

Redaktionens julklappsfavoriter


Josefine, EcoBrides bröllopsbloggare
Jag önskar mig en get via Barnmissionen så jag kan ge den till en fattig familj i Afrika, Bangladesh eller Filippinerna.
 


Anna, Ambassadör i Stockholm och klubbdirektör
Jag önskar mig sköna spa-produkter från Weleda nu när vi kommer få ett badkar efter flytten. Dock är det inte alltid så miljövänligt att bada med tanke på hur mycket varmvatten man gör av med, men vi miljökompenserar det genom att skaffa helt nytt värmesystem i hela huset, och givetvis inte bada så ofta.
 


Jessica, Ambassadör i Stockholm
Jag önskar mig ett presentkort på hemstädning från Balanzen, ett ekologiskt städföretag! I våras köpte vi hus och sedan dess har vi renoverat och våra bästa vänner på resan har varit byggdammsugaren och disktrasan. Därför önskar vi oss lite avlastning på städfronten i jul och eftersom vi har barn känns det extra viktigt att det sker med ekologiska och kemikaliefria produkter.


Maria, Ambassadör i Skåne
Jag önskar mig ett olivträdsfadderskap på Manaki Gold, vilket innebär att man får sin egen ekologiska olivolja från sitt eget olivträd i Grekland! Det skulle också vara härligt att åka till olivlunden och hälsa på trädet och se byn Ermioni, det går t.o.m. att bo i familjens fina hus som äger olivlunden.


Vera, Klubbdirektör
Fred på jorden i första hand! Annars ett par handstickade Fairtrade-vantar från Eka med ett gömt kärleksbudskap som först uppenbaras när man sätter ihop händerna. 

Katharina, Grundare
Jag önskar mig ett donationspaket från Better Globe. När man planterar ett träd eller köper ett donationspaket via Better 
Globe så hjälper det både miljön och skapar arbetstillfällen till fattiga bönder i Kenyas semiöken. Donationspaketen innehåller fyra träd varav två tillfaller bönderna, 500 liter vatten och dessutom stöd till mikrolån och skolprojekt. Beställ direkt på 
Better Globes hemsida och få gåvobevis digitalt. Använd denna länk så går 1 € tillbaka till EcoBrides arbete för att stötta projekt mot barnäktenskap och könsstympning.

Köp bröllopsboken JA! i julklapp - Beställ senast 21 december!


"Katharina Brunats bok JA! Er guide till ett ekologiskt bröllop är förmodligen den bästa miljöboken jag läst under hela året och förmodligen bland de bästa någonsin. Det är en perfekt present till någon som ska gifta sig och ett måste om man själv planerar bröllop. Den är snygg, späckad och SUPERBRA!!" 
                             Deniz Tütüncü, bokrecencent på MinPlanet.se

Boken ger praktiska tips på hur ni planerar ert bröllop utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet, miljö, socialt ansvar eller budget. Med vackra fotografier och stilren formgivning är boken en given inspirationkälla för alla blivande brudpar. Pris 295 kr. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln