headerfoto

Jag tränar för att bli stark, inte för bröllopet.

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Har ni gett några nyårslöften? Redan första dagen på nya året fick jag en hel del mail från en del viktminskningsföretag i min mailbox, och det är ju smart eftersom många människor upplever att vi INTE duger som vi är. Jag har kollat runt på bloggar där många brudar nästan svultit sig själva för att bli "iform" till sitt bröllop. Det är inte "fult" att vara fin – men varför ska fin alltid förknippas med att vara smalare? Varför duger man aldrig som man är? Jag har fått några kommentarer av en del människor. Inga elaka kommentarer utan mer i välmening, men som blir så fel. "Du kommer vara så fin till bröllopet så mycket som du tränar". Det provocerar mig aningen eftersom i den meningen så säger de också att jag inte duger nu som jag är. Det som inte nämns så mycket är att jag faktiskt slutat röka utan att gå upp ett kilo, äter nyttigt och har tack vare det gått ned en hel del, tränar mer än någonsin och regelbundet. Men ändå – jag är fortfarande stor, och det gör att jag inte duger helt. Jag är inte ute efter att gå ned i vikt till bröllopet, men däremot gå ned i vikt för min hälsas skull och bli stark - och det är ett långsiktigt mål, och inte något jag tänker göra på 6 månader!

 

Så 2013 ska bli kärlekens år. Inte bara kärleken till min livskamrat utan kärleken och harmonin till min kropp och själ – en investering i mig själv. Jag ska lyssna ännu mera på min kropp än förra året. Jag tänker ge den ännu mera ekologiskt och vegetarisk mat som den gillar och mår bra av (hej då, mjöl, konstiga tillsatser), mer skön träning som gör mig stark (spring, Vera spring) och även försöka minska ned på stressen (hej, hej bröllop som närmar sig med stormsteg). Det lovar jag. Vad lovar Du? 

 

God fortsättning. Peace & Love /Vera

Etiketter: skönhet vera&tommy 2013

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln