headerfoto

Vårbröllop nära naturen

Nu spirar det av vår i luften, krokus i rabatten och gröna knoppar på träden. Jag har vårkänslor och bröllopssäsongen har precis dragit igång.  Planerar ni ett vårbröllop är det bara att säga grattis. Det är en underbar säsong med romantiskt fågelkvitter i luften och lätt att välja mat och dekor efter säsong. Dessutom är det inte alltför fullbokat i kalendern som det lätt blir på sommaren, både för era leverantörer och för era gäster.

 

 

Här kommer 3 tips för ett naturnära vårbröllop:

 

1. Duka och dekorera med naturens hjälp

Duka i ljusgrönt, vitt och gult. I april kan ni dekorera och göra buketter av vitsippor, påskliljor eller tussilago. Videkissarna är härligt romantiska som bordsdekorationer och den spirande björken blir ett vackert inslag med sina ljusgröna blad.  Lek med vårens färger i dukning, buketter och bordplaceringar.

 

 

2. Servera läckra vårprimörer

Knippmorötter, purjolök, ruccola och fänkål. Server spröda vårprimörer som tillbehör med en klick smör och lite havsalt på. I maj spirar den färska svenska sparrisen som är en riktig delikatess till både kött och fisk eller helt i sig själv som en förätt. Får jag annars föreslå en nytänkade ogräs-soppa eller ogräs-sallad? Maskrosblad är en god krydda i maten och det finns även andra ätbara ogräs som spirar i vårsolen.

 

 

3. Bröllopsfoto i gröngräset

Be er bröllopsfotograf ha våren som tema i bilderna. Kramas i vitsippeskogen, pussas på en parkbänk i solen eller håll handen under den spirande björken.  Låt vårkänslorna synas i era bilder och bli ett minne för livet.

 

 

Vilket är ditt bästa tips för att skapa vårkänsla?

Foto: Martina Thalwitzer/OurDay.se
Etiketter: blommor säsong vår tips

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln