headerfoto

Duka med spets

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Att återanvända gamla saker är ett utmärkt sätt att använda saker på nya sätt. Vi försöker använda mycket av det vi hittar och har hemma, och även hitta nya användningsområden för saker och ting – ja även för det som kallas skräp. Det har blivit en utmaning att hitta nya områden, och jag ser möjlighet i det mesta som existerar runt mig.  

 

Vi fick inspiration från ett bröllop i somras som vi fick "kika in" och inspireras av. Det var verkligen helt fantastiskt för de hade gjort sitt bröllop som jag tänkt oss vårt bröllop i huvudet, så vi valde att använda oss av det vi gemensamt tyckte var bäst. Istället för dyra linnedukar så har de valt att använda gamla spetsgardiner, vilket var oerhört fint och dekorativt sätt. Vi gillade idén och vi insåg båda att vi skulle ha det på vårt bröllop. Dels kan vi låna spetsgardiner av andra och dels för det inte kostar mycket att köpa på en loppis. Många av dessa gamla spetsgardiner har blomdekorationer vilket passar väldigt fint till bröllop och fest. Det som man får tänka på är att ta med måttband och mäta bredden, så det passar borden ni ska använda. Vi har för ca 250 kronor köpt in "dukar" till ett bröllop med ca 60 gäster och utan att påverka miljön. Det tycker jag är en bra idé på hur man kan återanvända något. Efter bröllopet kommer vi använda en del av gardinerna hemma och en del ska vi sy om till påsar att använda som presentförpackningar.

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln