headerfoto

Duka med spets

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter

 

Att återanvända gamla saker är ett utmärkt sätt att använda saker på nya sätt. Vi försöker använda mycket av det vi hittar och har hemma, och även hitta nya användningsområden för saker och ting – ja även för det som kallas skräp. Det har blivit en utmaning att hitta nya områden, och jag ser möjlighet i det mesta som existerar runt mig.  

 

Vi fick inspiration från ett bröllop i somras som vi fick "kika in" och inspireras av. Det var verkligen helt fantastiskt för de hade gjort sitt bröllop som jag tänkt oss vårt bröllop i huvudet, så vi valde att använda oss av det vi gemensamt tyckte var bäst. Istället för dyra linnedukar så har de valt att använda gamla spetsgardiner, vilket var oerhört fint och dekorativt sätt. Vi gillade idén och vi insåg båda att vi skulle ha det på vårt bröllop. Dels kan vi låna spetsgardiner av andra och dels för det inte kostar mycket att köpa på en loppis. Många av dessa gamla spetsgardiner har blomdekorationer vilket passar väldigt fint till bröllop och fest. Det som man får tänka på är att ta med måttband och mäta bredden, så det passar borden ni ska använda. Vi har för ca 250 kronor köpt in "dukar" till ett bröllop med ca 60 gäster och utan att påverka miljön. Det tycker jag är en bra idé på hur man kan återanvända något. Efter bröllopet kommer vi använda en del av gardinerna hemma och en del ska vi sy om till påsar att använda som presentförpackningar.

 

/Vera

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln