headerfoto

Vackra vinterbuketter

Hur gör man en brudbukett på vintern? Det kan kännas svårare att få till den där riktiga drömbuketten på vintern, framförallt om man vill tänka på säsong och att blommorna ska vara fairtrade. Här är tips och inspirerande buketter som går att skapa själv med det man hittar i naturen eller till och med i smyckeslådan.

/Anna

3 vackra vinterbuketter

  1. Den här ståtliga vintriga – nästan lite julinspirerade buketten är döpt till "skogens vinterskrud" och är gjord av vår samarbetspartner Tina Larsson som är florist och visuell kommunikatör. Den är gjord av fönsterlav, en, taklökar, bark, lärkkottar och hampasnöre. 
  2. Har du pärlor eller bijouterier som du inte använder längre? Gör din egen ”bukett” av gamla pärlor uppträdda på silvertråd. Formad som en snöstjärna känns den både vintrigt och romantiskt - och den håller för alltid. Den här buketten kommer från DuckBarnFlorals och finns att köpa via Etsy.com
  3. Inspirerad av choklad? Den här brudbuketten är handbunden med vidjehortensia, rosor, chokladblommor, björnbär, blad av rödbladig smällspirea och rankor av cobaea. På undersidan är buketten dekorerad med blad av alunrot, murgröna och pärlnålar. Stjälkarna är lindade med antik spets.  Allt går att plocka i trädgården och naturen ända till sen höst. Buketten är gjord av Ann Hedman på Blomstermakeriet
Foto: Tina Larsson, DuckBarnFlorals och Blomstermakeriet.

Vill du ha fler gör-det-själv-tips inför bröllopet?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln