headerfoto

Vackra vinterbuketter

Hur gör man en brudbukett på vintern? Det kan kännas svårare att få till den där riktiga drömbuketten på vintern, framförallt om man vill tänka på säsong och att blommorna ska vara fairtrade. Här är tips och inspirerande buketter som går att skapa själv med det man hittar i naturen eller till och med i smyckeslådan.

/Anna

3 vackra vinterbuketter

  1. Den här ståtliga vintriga – nästan lite julinspirerade buketten är döpt till "skogens vinterskrud" och är gjord av vår samarbetspartner Tina Larsson som är florist och visuell kommunikatör. Den är gjord av fönsterlav, en, taklökar, bark, lärkkottar och hampasnöre. 
  2. Har du pärlor eller bijouterier som du inte använder längre? Gör din egen ”bukett” av gamla pärlor uppträdda på silvertråd. Formad som en snöstjärna känns den både vintrigt och romantiskt - och den håller för alltid. Den här buketten kommer från DuckBarnFlorals och finns att köpa via Etsy.com
  3. Inspirerad av choklad? Den här brudbuketten är handbunden med vidjehortensia, rosor, chokladblommor, björnbär, blad av rödbladig smällspirea och rankor av cobaea. På undersidan är buketten dekorerad med blad av alunrot, murgröna och pärlnålar. Stjälkarna är lindade med antik spets.  Allt går att plocka i trädgården och naturen ända till sen höst. Buketten är gjord av Ann Hedman på Blomstermakeriet
Foto: Tina Larsson, DuckBarnFlorals och Blomstermakeriet.

Vill du ha fler gör-det-själv-tips inför bröllopet?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln