headerfoto

Ekologisk catering i Stockholm

Har ni bokat en festlokal där ni själva ansvarar för maten? Då är catering ett bekvämt alternativ. Just nu kan vi erbjuda er som gillar EcoBride ett fantastiskt prisvärt erbjudande från Deli Stockholm! 395 kr /person för en trerätters ekologisk bröllopsmeny! Läs mer här>

 

Tyvärr är det inte så vanligt att cateringfirmor marknadsför ekologiska menyer stort och tydligt, även om det kommer mer och mer. Fråga din cateringfirma hur de väljer råvaror och hur de arbetar? Köper de närproducerat? Kan de erbjuda en säsongsanpassad meny? Varje kökschef har ofta sin egen filosofi gällande råvaror, vissa föredrar närproducerat, andra väljer enbart KRAV-märkt medan en tredje inte bryr sig om några miljöaspekter alls så länge kvaliteten på råvarorna är hög. Välj ett cateringföretag som delar just era värderingar om mat.


En köksmästare som framhåller att ekologiskt och kvalitet går hand i hand är Christer Bjuhr, som driver Deli Stockholm. Han väljer ekologiska råvaror för att han helt enkelt anser att det ger bästa smak och kvalitet. 

- Ekologisk mat är vår stora passion och vi ser det som en stor utmaning att erbjuda våra gäster en fantastisk, ekologisk matupplevelse till ett bra pris, säger Christer Bjuhr. 

 

Har du frågor om catering och hur man bäst komponerar en minnesvärd bröllopsmeny så träffar du Christer Bjuhr i vår monter på Allt om Bröllop, Nacka Strand, Stockholm 28-29 januari.  Dessutom får du som gillar EcoBride ett mycket prisvärt erbjudande på ekologisk catering. 

 

 

ERBJUDANDE!

Deli Stockholm erbjuder alla er som gillar EcoBride möjligheten att boka 3-rätters ekologisk bröllopsmeny för endast 395 kr/person. (Obs! Tidsbegränsat erbjudande) 

Erbjudande Ekologisk catering>

Foto: Deli Stockholm

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln