headerfoto

First look-foto

Gästbloggare: Heidi Kronholm Birgersson

Elin Atterstig är en fantastisk fotograf. Hon lyckas fånga mig och Eric precis som vi är, naturliga och kära, trots alla fjärilar i magen och allt stök som pågick samtidigt och som pockade på uppmärksamhet.

Fotograferingen skedde på två platser. Första platsen var inne i vår vigsellokal, Folkets Hus i Karlskoga, under den vackra lampan som jag berättat om tidigare. Vi hade bestämt med vår fotograf Elin Atterstig att vi skulle göra ett så kallat first look-foto, där brud och brudgum ser varandra för första gången och fotografen förevigar deras uttryck.

Eric stod alltså och väntade på mig, i spänd förväntan under lampan medan jag virvlade in i ett moln av spets och tyll, ungefär 10 minuter försenad. Min vän Elin hjälpte mig av med ytterkläderna och försvann upp en våning för att ordna de sista förberedelserna. Sedan skred jag ner för ”altargången” mot min blivande man, lycklig och tårögd med fotografens uppmuntrande ord och smattrande kamera som möte. Väl framme vid Eric la jag en arm på hans axel och möttes av ett blixtrande leende och en uppskattande blick. Vi studerade varandra en stund medan Atterstig tog kort på oss och vi kände oss verkligen väldigt stiliga.

/Heidi

De närmaste veckorna berättar Heidi allt om bröllopet från morgon till kväll! Håll utkik här på bloggen. Du kan även läsa om Heidi & Eric bästa planeringstips under Så gjorde vi >

Foto: Elin Atterstig, www.elinatterstig.se

Letar ni efter en duktig fotograf? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem i EcoBride Club får du personliga kontaktuppgifter till våra utvalda samarbetspartners och kan ringa eller maila dem direkt för att få personligt stöd i er bröllopsplanering. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln