headerfoto

Bortskämd och lite utskämd – en perfekt möhippa

Gästbloggare: Heidi Kronholm

Fredagen innan nyår 2013 dök en grupp tjejer upp utanför min dörr och kidnappade mig för möhippa. Jag hade, efter att lagt ihop ett och ett, räknat ut att den skulle ske helgen innan nyår. Men jag blev ändå helt överraskad när de kom då jag kallt räknade med att de skulle komma på lördagen.

Min första uppgift blev att på tid packa ihop en lista med saker som jag skulle behöva (och inte behöva) under dagen, medan de andra stressade mig smått med att räkna ner och göra andra störande moment. Nästa utmaning var att sätta mina styling- och modekunskaper på prov. Jag blev beordrad att välja ut en ”snygg outfit” av lite blandade plagg som de hade med sig. Att välja på fanns bland annat en onepice, en blommig kjol i skrikiga färger, en lila och orange Pippi-tröja och en blå vadlång kjol. Till den valda outfiten skulle jag också bära en Disney-prinsesskrona.

Efter jag valt ut min outfit bar det av mot en rolig och, för mig, lätt stressad lunch på Max hamburgerrestaurang för att sedan bege oss mot centrum i Karlskoga för att marknadsföra min blogg - Modemanifestet. Tjejerna hade gjort en stor, fin skylt med lite info om min blogg samt ett 30-tal visitkort som jag skulle dela ut till folk på stan. Med ett stort leende och en vinnande slogan lyckades jag dela ut nästan alla visitkort. Nästa moment var dagens höjd punkt då de tog mig in till grannstaden för att tillbringa fyra timmar på spa med bubbelpool, bastu och massagestol. Till detta fick vi massor med god frukt, vatten, juice och bubbel att dricka. Eftersom mina vänner vet om mitt miljöintresse hade de sett till att det fanns ekologiska hudvårdsprodukter, shampo och balsam.

Möhippan avslutades med en god middag hemma hos en av mina vänner där vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord tills långt in på natten. Jag älskade det! Mina vänner hade verkligen ansträngt sig för att hitta aktiviteter som jag skulle tycka om men samtidigt låg lite utanför min komfortzon. Bortskämd, lite utskämd och en perfekt dag.

/Heidi

Möhippa för Heidi. Foto: Privat
Etiketter: möhippa heidi&eric

Svårt att välja aktiviteter till möhippan? Vi hjälper dig!

Roligt, mysigt eller fartfyllt? Vi hjälper er att skräddarsy möhippan efter vad den blivande bruden gillar och vad som passar just ert tjejgäng. EcoBride med samarbetspartners hjälper er att skapa en personlig och ekologisk upplevelse ni aldrig glömmer.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln