headerfoto

Grattis Madeleine & Chris!

Idag tillkännagavs förlovningen mellan Prinsessan Madeleine och Herr Christopher O'Neill. Bröllop planeras till sommaren 2013. Vågar vi hoppas på ett ekobröllop?!

 

 

3 miljösmarta tips till det blivande brudparet: 

 

1. Ge träd som favors. Med gäster från hela världen så blir det givetvis nödvändigt med långväga transporter. Glöm inte att klimatkompensera för utsläppen. Kanske genom att plantera träd och ge gästerna varsitt ägarbevis på det antal träd som deras resa motsvarat som favor? 

 

2. Låna av syrran! Okej, klart man vill vara unik. Men Victoria & Daniel hade ett jättevackert bröllop alldeles nyligen och visst måste ni kunna låna både dekorationer och tips och idéer därifrån? Man behöver faktiskt inte köpa helt nytt varje gång, inte ens om man är kunglig. Om vi alla skulle återanvända mer skulle det spara mycket på miljön och vår omvärld. 

 

3. Satsa på en bubblare. Be flygvapnet att lämna Griparna på marken, tacka nej till fyrverkerier, ballongsläpp och konfettiregn. Dela istället ut små burkar med miljövänliga såpbubblor till alla Stockholmare som kommer att hurra för er utanför Slottet. Låt Stockholm svepas med i ett stort såpbubbel-moln av vackra Grumme grönsåpa bubblor. Tänk er - det kan bli magiskt! 



Stort Grattis från oss på EcoBride! Thihi :) 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln