headerfoto

Samla era bröllopsbilder på ett smidigt sätt

Har ni också funderingar på hur ni ska få tillgång till allas bilder från bröllopsfesten? Flickr, Dropbox och USB-minnen i all ära men det är inte alltid alla släktingar förstår sig på olika tekniska lösningar och ibland kan det vara svårt att hitta ett sätt som passar alla. Därför är vi på EcoBride mycket glada för att samarbeta med Photago – en ny onlinetjänst som löser problemet både enkelt och smidigt på ett sätt som även era mest otekniska gäster kan hantera.

 

Hej Jenny Bengtsson, berätta - hur funkar Photago?

- Photago är en plattform online där användaren kan samla alla sina gemensamma fotominnen tillsammans och dela med sina vänner och bekanta. På Photago.com kan du skapa ett album och bjuda in alla gäster med en enkel länk och ett lösenord. Där kan alla deltagare ladda upp sina bilder till det specifika albumet antingen från sin dator eller genom vår Photago-app direkt från telefonen. Med samma länk och lösenord kan du även låta dina gäster ladda ner högupplösta bilder och dela med varandra efter bröllopet.

 

 

Hur kom ni på idén till tjänsten?

- Vi har själva varit på många bröllop och vi blev då medvetna om problemet att många brudpar eller festarrangörer inte har någon bra lösning på att få ta del av alla de foto som tas med gästernas kameror eller telefoner på deras fest. De brudpar vi stötte på bad oss att maila fotona, vilket kan vara svårt om man vill ha högupplösta bilder, och många delade även ut CD-skivor eller USB-minnen till sina gäster. Inget av detta är en riktigt bra och modern lösning på problemet, tyckte vi. Vi tyckte att det borde finnas en användarvänlig och modern lösning på att samla alla högupplösta foto i ett album på nätet och idén till Photago växte fram.

 

Men kan inte sociala medier som Facebook och Flickr vara ett bra alternativ?

- De stora framgångsrika fototjänsterna idag handlar om att dela foto, men ingen har ännu lyckats med en tjänst som har fokus på att samla foto från många användare. Sociala medier har tyvärr svårt att hantera högupplösta foto, det kräver ofta att man är vänner online för att kunna dela och det kan även vara svårt att styra rättigheter på.

 

Vad kostar Photago?

- Grundtjänsten av Photago är gratis. Användare kan skapa album med 1GB lagringsutrymme utan kostnad. För större fester eller arrangemang behövs ofta mer än 1GB utrymme och då får användaren uppgradera albumet till Premium för 19€. Alla medlemmar i EcoBride Club får 2 GB utrymme helt kostnadsfritt i ett helt år som medlemsförmån.

 

På vilket sätt visar ni omtanke om människor och miljö i ert företagande?

- Innan digitalkameror kom till världen användes ofta engångskameror som ställdes ut på borden på bröllopet. Idag har de flesta en digitalkamera så fotograferingen i sig har blivit mer miljövänlig på det viset. Sen är det givetvis mer resurseffektivt, både för miljö och ekonomi, att samla bilderna online än att skicka ut CD-skivor och USB-minnen till alla gäster. Även generellt sätt står ansvarstagande och långsiktighet i fokus på vårt företag. Vi tycker t.e.x. att det är viktigt att våra anställda skall kunna ta sig till jobbet gående, med cykel och med kollektivtrafiken. Detta var en viktig fråga när vi valde adresss för vårt kontor.

 

Om man blir sugen på att testa Photago, hur gör man?

- Du går bara in på Photago.com och lägger upp ett album så är du igång! Om du är medlem i EcoBride Club så hittar du en rabattkod på medlemssidorna som gör att du får 2 GB utrymme helt utan kostnad i ett helt år.

 

Är det något du vill hälsa våra läsare och medlemmar i EcoBride Club?

- Vill ni ha hjälp att komma igång? Då är ni är varmt välkomna att kontakta mig på jenny@photago.com. Vi hjälper gärna till! Du kan även kika på vår introfilm så berättar vi mer om hur det funkar där.

 

Läs mer på www.photago.com

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln