headerfoto

Vem vill du ge 3000 kr i julklapp?

Nu är det snart jul och jag vill be om din hjälp i årets kanske viktigaste företagsbeslut. Jag har beslutat att skänka 3000 kr av årets vinst till ett välgörande ändamål i jul. Det är mitt sätt att ge tillbaka och tacka både er kunder, våra samarbetspartners och vår fantastiska värld för detta året. För visst finns det många anledningar att vara tacksam i jul? Och många viktiga frågor där 3000 kr skulle kunna göra en stor skillnad för vår omvärld. Av många goda ändamål att välja mellan så har jag och mina medarbetare på EcoBride valt ut 3 favoriter.  Men vilket av dessa projekt som får vår julklappspeng tänkte jag överlåta till er som följer oss på bloggen och på facebook att bestämma. Vilken fråga brinner just du för? Vem tycker du ska få 
3000 kr? 

 

Du röstar på vår facebook-sida fram till kl.12.00 den 23 december. Era röster avgör vilket av följande projekt som får en extra julklapp från oss!

 

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul!

 

/Katharina Brunat, Grundare EcoBride

 

PS. Chanserna att just din hjärtefråga vinner ökar om du även tipsar dina vänner och ber dem att rösta de också. 

 

1) WWF - Rädda tigern

För 100 år sedan fanns det 100 000 vilda tigrar i världen. I dag finns det endast omkring 3 200 vilda tigrar kvar. En tragisk spillra.

Illegal jakt och ett ökat befolkningstryck är de främsta anledningarna till att tigrarna minskar i antal. På senare år har också användandet av malda tigerben i orientalisk medicin ökat kraftigt och tjuvskytte är vanligt. För att öka antalet tigrar måste tjuvjakten stävjas och WWF arbetar intensivt med detta i tigerns utbredningsområde och stöder omfattande tigerprojekt i bland annat Ryssland, Indien, Indonesien och Kambodja. 

Läs mer på www.wwf.se

2) Hungerprojektet - Jordens bästa affärsidé

Hungerprojektet investerar i människors driftighet och idérikedom och ger dem chansen att se sin egen potential. En stor del av världens problem med fattigdom och hunger beror på att kvinnor inte har samma sociala ställning som män. Om ett samhälle diskriminerar hälften av medborgarna står hälften av samhällets kunskap, engagemang och kreativitet outnyttjad. Kvinnor måste ses som jämställda och ha rätt att fatta beslut i frågor som påverkar deras liv och utveckling. I Hungerprojektets program utbildas kvinnor att bli beslutsfattare, att ta plats bland samhällets starkaste ledare och att bli entreprenörer på lika villkor. 

Läs mer på www.hungerprojektet.se

3) Hjärt och Lungfonden - Rädda kvinnohjärtat

Varje dag drabbas 41 kvinnor av hjärtinfarkt och nästan 4 500 kvinnor dör varje år. Syftet med Rädda Kvinnohjärtat - Go Red är att sprida vetskap om kvinnors hjärtsjukdomar och att samla in pengar till forsknings- studier som tar reda på skillnaderna mellan män och kvinnor. Vem som helst kan drabbas. Vi vet inte varför det är så men forskningen gör stora framsteg och är på väg att lösa många av gåtorna kring vår tids stora folksjukdom. Läs mer på www.hjart-lungfonden.se

 

 

 

Vem vill du ska få EcoBrides julklapp? Rösta på www.facebook.com/ecobride 

senast den 23 december 2011. Du bestämmer!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln