headerfoto

Min mamma band min vackra brudbukett

Jag förstod att min mamma var trött efter en intensiv vecka med förberedelser av mat och dekoration inför vårt bröllop. Men tidigt på lördagmorgonen så gick hon ändå upp och plockade ihop en brudbukett från sin trädgård, mest för att avlasta mig då jag inte hunnit göra den dagen innan som jag planerat. Min far brukar säga att jag ärvt mina konstnärliga talanger från honom eftersom han är ”målare”, men jag själv anar att de talangerna egentligen kommer från min mamma helt och hållet (sorry pappa). Mamma gillar äldre blomstersorter och har planterat hela trädgården full med gamla ”mormorsblommor” som jag fullkomligt älskar. Min brudbukett fylldes med mina favoriter honungsros, jasmin och prästkragar. Sen dekorerade hon buketten med en gren löjtnantshjärta i vitt och murgröna och ormbunke så buketten fick en slags rörelse som gjorde den mer livfull.
Ni som följt mig undrar säkert vad det blev av hundkexen? Jag skulle ju ha vilda hundkex i buketten. Så blev det inte, men jag är så nöjd över den i alla fall - och det är utan tvekan den vackraste bukett jag sett. Och det var min brudbukett.

/Vera

Foto: Beatrice Borg Eriksson

Vill du ha en personlig och miljövänlig brudbukett? Vi hjälper vi dig gärna att hitta rätt florist. 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om både människor och miljö. Som tex. florister som skräddarsyr din brudbukett och bordsdekorationer så att det både blir personligt, romantiskt och hållbart. Bli medlem i EcoBride Club du också. Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad!
Bli medlem här >
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln