headerfoto

Min mamma band min vackra brudbukett

Jag förstod att min mamma var trött efter en intensiv vecka med förberedelser av mat och dekoration inför vårt bröllop. Men tidigt på lördagmorgonen så gick hon ändå upp och plockade ihop en brudbukett från sin trädgård, mest för att avlasta mig då jag inte hunnit göra den dagen innan som jag planerat. Min far brukar säga att jag ärvt mina konstnärliga talanger från honom eftersom han är ”målare”, men jag själv anar att de talangerna egentligen kommer från min mamma helt och hållet (sorry pappa). Mamma gillar äldre blomstersorter och har planterat hela trädgården full med gamla ”mormorsblommor” som jag fullkomligt älskar. Min brudbukett fylldes med mina favoriter honungsros, jasmin och prästkragar. Sen dekorerade hon buketten med en gren löjtnantshjärta i vitt och murgröna och ormbunke så buketten fick en slags rörelse som gjorde den mer livfull.
Ni som följt mig undrar säkert vad det blev av hundkexen? Jag skulle ju ha vilda hundkex i buketten. Så blev det inte, men jag är så nöjd över den i alla fall - och det är utan tvekan den vackraste bukett jag sett. Och det var min brudbukett.

/Vera

Foto: Beatrice Borg Eriksson

Vill du ha en personlig och miljövänlig brudbukett? Vi hjälper vi dig gärna att hitta rätt florist. 

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och personlig kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om både människor och miljö. Som tex. florister som skräddarsyr din brudbukett och bordsdekorationer så att det både blir personligt, romantiskt och hållbart. Bli medlem i EcoBride Club du också. Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder vi på utan kostnad!
Bli medlem här >
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln