headerfoto

Våra medlemmars bästa makeup-tips

Det börjar närma sig bröllopssäsong och för många är det just nu detaljplanering på hög nivå! En viktig detalj är givetvis brudmakeup. Ska man anlita någon som lägger makeup åt en eller göra det själv eller med hjälp av en väninna? I vilket fall så kan en prov-makeup vara en god idé. Kanske är det läge att investera i en ny ögonskugga, eller en riktigt bra mascara som tål även känsosamma stunder och givetvis att förbereda huden. Allt för att du ska kunna  känna dig som ditt allra vackraste på bröllopsdagen. 

 

Personligen tycker jag att tips och rekommendationer från vänner och andra i samma situation är guld värda! Särskilt när det gäller ekologiska märken som inte alltid har marknadsföringsbudget att höras och synas överallt som många konventionella stora kända internationella märken. Därför glädjer det mig mycket att läsa alla inspirerande tips och diskussioner mellan medlemmarna i EcoBride Club. Vi har en sluten facebook-grupp där alla medlemmar kan ställa frågor och utbyta tips och idéer.  Dessutom har vi tävlingar med jämna mellanrum och för ett tag sen efterlyste vi medlemmarnas bästa make-up tips! Här kommer ett urval av dem! 

 

/Katharina

 

Vill du veta mer om EcoBride Club? Läs mer och bli medlem här >

 

3 makeup-tips från medlemmar i EcoBride Club:

 

Annie, Ulricehamn

Mitt bästa makeup-tips är att inte använda gammal makeup och orena verktyg! Då fräscha och rena verktyg applicerar makeup håller sig även huden fräsch längre och förebygger orenhet. Ren makeup, rena verktyg = absolut renare ansikte!

 

Heidi, Karlskoga

- Mitt bästa tips är att göra en hårmask av ekologisk kokosnötsolja och honung. Det man gör är att man värmer upp en matsked kokosnötsolja tillsammans med en matsked honung, som man blandat ihop väl, i en kastrull tills de två ingredienserna smält. Fördela i håret och låt verka i ca 20min. Tvätta och styla som vanligt! Håret blir fantastiskt mjukt och blankt samt att det ser mycket hälsosammare ut.

 

Cecilia, Stockholm

Mitt bästa tips är att rengöra ansiktet på kvällen med ekologiska produkter. Men på morgonen låter jag ansiktet vila från rengöring för att inte tvätta bort det värdefulla skyddet som bildats under natten. På sin höjd ett milt ansiktsvatten eller bara vatten, bara fukta lätt. Efter det sminkar jag mig.

 

Tack Annie, Heidi & Cecilia för riktigt bra tips!

Foto: Junesabstracts.blogg.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln