headerfoto

Linn & Asim blandade vintage och multikulti-tema

Linn är från Sverige och Asim från Pakistan. De jobbar båda på högskolan och gillar att "nörda" in på vetenskapliga saker som de själva beskriver det. Dessutom älskar de vintage. Därför blev bröllopstemat vintage-multi-kulti med en vetenskapstwist. Första delen av dagen firades i vintagekläder och efter middagen bytte brudparet om till pakistansk bröllopsklädsel och blandade både svenska och pakistanska bröllopstraditioner under hela festen. 

 

- Vi ville celebrera det nördiga inom oss som en gång förde oss samman och valde därför ett vetenskaps nostalgi-tema på dekor och middagsdukning. Det gav oss en bra ram för att vara personliga och fantasifulla. Vi hade ekolvar, mätglas och provrör som vasar, griffeltavlor, jordglobar, och gamla böcker som dekoration. Festprogrammet var utformat som ett klassisk anteckningsblock med kärleksklotter i och allt, berättar Linn. 

 

Läs alla deras bröllopstips och se fler inspirerande bilder från deras bröllop under
Så gjorde vi >

Foto: Sofie Edlund/Photosbysofie.wordpress.com och Angelo Lorca


Har ni gift er under 2011 eller 2012?
Vill ni inspirera blivande brudpar med goda tips och idéer? Skriv och berätta hur ni gjorde för att visa omtanke om miljön och vår omvärld på ert bröllop!
Maila ett par rader samt två bröllopsbilder eller en länk till ett digital bröllopsalbum till katharina@ecobride.se. Alla publicerade brudpar får en fin present och har möjlighet att bli "Årets ekobröllop"! Vi vill gärna höra mer om just ert bröllop!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln