headerfoto

Häst och vagn till bröllopet

Igår var jag på Bröllopsmässan i Malmö och trendspanade inför 2011. Bland annat träffade jag Annika Jönsson som kör häst och vagn vid festliga tillfällen. Det är verkligen ett romantiskt sätt att färdas mellan vigsel och festlokal . Och miljövänligt såklart. Tänk bara på att anlita en kusk på orten så det inte krävs hästtransport flera mil fram och tillbaka för då missar man ju liksom poängen med att spara på miljön. Vanligtvis är det brudparet som färdas med häst och vagn men det finns även kuskar som har större vagnar och kan frakta upp till 8 gäster åt gången. Passa gärna på att stanna och ta bröllopsfoton på vägen.

 

Just Annika Jönsson kör häst och vagn i närheten av Lund och tar 3500 kr för en bröllopskörning. Läs mer om Annikas Hästkörning >

 

Sågs vi inte på mässan idag så kommer jag tillbaka till Malmö 5-6 februari då Allt om Bröllop mässan arrangeras på Slagthuset. Och redan nästa helg är det den stora helgen för bröllopsmässor i Stockholm med både Bröllopsmässan på Grand Hotel och Allt om Bröllop på Nacka Strand samtidigt. Är du intresserad av ekobröllop så finns EcoBride på Allt om Bröllop på Nacka Strand hela helgen. Vi kommer ha en stor ekobröllopmonter med massor av inspiration!  Kom gärna förbi så bjuder vi på tips och råd om etiska och ekologiska alternativ för allt från blommor, hudvård, makeup och kläder till lokal, dekor, presenter och bröllopskoordinering.  Läs mer här > 

Foto: Beatrice Larsson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln