headerfoto

Presenter som verkligen betyder något

En månad kvar till det kungliga bröllopet. Jag tänkte passa på att slå ett slag för en mycket bra idé som kronprinsessan och hennes blivande make har tagit fasta på. Bröllopspresenter i form av ett välgörande ändamål. Lagom till bröllopet har Kronprinssessparets bröllopsstiftelse  startats, med en önskan att främja god hälsa och motverka utanförskap bland barn och ungdomar i Sverige.

För vad ger men till ett brudpar som redan har allt? Man behöver ju inte vara prinsessa för att redan äga alla kastruller och vaser och prylar man behöver. Jag möte många brudpar som väljer att avböja bröllopspresenter helt, men det är svårt att få faster och moster och kusiner att förstå att det är ok att komma tomhänta. Det känns liksom lite snöpligt som gäst att komma utan någon som helst present. Välj istället en organisation eller ett välgörande ändamål som ligger er varmt om hjärtat och be era gäster sätta in en liten peng i ert namn. Det kan vara att köpa träd i regnskogen, stödja en välgörenhetsorganisation eller bli fadder åt ett utrotningshotat djur. Välj något som är personligt för just er så känns det också roligt för era gäster att bidra. 

 

Själv vill jag passa på att tacka alla som kom på min bokrelease i Stockholm igår. Och extra stort tack till er som skänkt en slant till Hungerprojektet som alternativ present. Hungerprojektet arbetar för att utrota hunger genom att stimulera entreprenörskap och investera i människors driftighet och idérikedom för att på så sätt ge dem chansen att se sin egen potential. Det ligger mig varmt om hjärtat. 

 

Därför startar jag nu en facebook-kampanj där EcoBride skänker 1 kr för varje ny medlem på EcoBrides fanpage. Klicka här och tipsa dina vänner!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln