headerfoto

Jessica Jäger planterar ett träd för varje sånguppdrag

Att boka musiker till sitt bröllop är inte alltid det lättaste. EcoBride samarbetar med Jessica Jäger som är soloartist och arbetar i Stockholm med omnejd. Jessica är koldioxidneutral och brinner för att beröra människor.

Hej Jessica, berätta lite om din verksamhet!
Jag vill med äkthet och värme förgylla, beröra och göra högtidsstunder som bröllop, dop och begravningar minnesvärda med solosång. Jessica Jäger Produktion startades i januari 2006, dvs för snart 10 år sedan! Jag hade precis gått ut Nordiska Musikgymnasiet och visste att jag ville försörja mig genom att sjunga. Skolans rektor hade då nyligen sagt att det fanns fyra sätt att försörja sig på som musiker; att bli anställd som kyrkomusiker, anställd i en kör eller i en orkester alternativt att frilansa med eget företag. Eftersom jag som sångsolist enbart passade in i den fjärde kategorin valde jag den vägen.

Vad är din specialitet som soloartist?
Att sjunga finstämt i den speciella akustik som ofta är i kyrkor och slott. Genremässigt rör jag mig främst mellan popballader och visor, men även inom klassisk musik. När jag startade företaget trodde jag att jag ville sjunga. Idag inser jag att min motivation ligger i att få beröra människor i hjärtat. Jag är bra på att i dialog med exempelvis brudpar hitta de perfekta låtarna för just dem och stunden.

På vilket sätt visar Jessica Jäger Produktion omtanke om människor och miljö?  
För varje sånguppdrag låter jag plantera ett träd genom Better Globe. Dessa träd fångar upp koldioxid, motverkar ökenspridning och jorderosion samtidigt som arbetstillfällen skapas på den kenyanska landsbygden och därmed minskar fattigdomen. 2014 blev jag koldioxidneutral för fem personer på detta vis. 2015 ser det ut att bli ännu fler träd planterade..!

Var kan man höra dig sjunga?
Första advent kan man höra mig sjunga på Skansen, och på lucia samt på julafton sjunger jag i en kyrka i Täby och på nyårsafton sjunger jag i Håbo.

För mer utförlig information kan du se Jessicas kalendarium. Du kan även lyssna på Jessica via hennes hemsida: www.stockholmssolist.se.

Jessica Jäger. Foto: Jenny Puronne

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln