headerfoto

Brudgummens val av skor

Gästbloggare: Vera Waldemarsdotter


Eftersom det är jag som är den mest drivande personen i vårt bröllop så försöker jag ge Tommy plats och lyssna på vad han har att säga och faktiskt oftast låta det som han föreslår gå igenom. Mest för att jag vill att han ska vara en del av detta – eftersom det är ett gemensamt beslut och för att jag vill han ska känna att han får vara med.
Samma gäller det kläder. Jag och Tommy har inte riktigt samma syn på kläder och vad jag anser är snyggt på honom och vad han själv anser är snyggt. Så han får faktiskt bestämma själv vad han vill ha på sig – så länge det har en vintage/retro-inspiration vilket vi varit överens om från början.


Men häromdagen så kollade vi runt på skor (mest för han behöver finskor eftersom vi ska på ett antal bröllop i år) och efter ha budat på en del skor på olika budaktioner, och inte vunnit budgivningen. Så vi begav oss iväg till Beyond Retro och ett antal loppisar över hela Göteborg, men inte ens där hittade vi några i rätt storlek och som han tyckte om.
Så tillslut gick vi in på en skoaffär för att kolla vad som fanns och där och där såg vi båda ett par riktigt fina skor som vi båda tyckte var snygga nästan på direkten (vilket är ovanligt i vårt fall). Dessa ville han verkligen ha på vårt bröllop, men också kunna ha som finskor, till jobb och även till vardags ibland. Och då kändes det köpet inte onödigt, utan som ett hållbart köp även om det var ett nyköp. Visst var de fina?

 

/Vera

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln