headerfoto

Vattenlimousine i centrala Stockholm

I helgen har vi ställt ut med EcoBride på Allt om Bröllop mässan i Stockholm. Tillsammans med våra samarbetspartners visade vi på bredden av produkter och tjänster för ekobröllop, utbudet är större än många tror. Dessutom träffade jag flera andra utställare och företag som vill lära sig med om hur de kan erbjuda produkter och tjänster för ekobröllop i framtiden. Ett av helgens intressanta möten var med företaget Ekocharter som erbjuder miljöanpassad båtcharter med elbåt i Mälaren, Stockholms skärgård och innerstad. Som en limousine på vatten. Kanske det kan vara ett alternativ för er som ska gifta er i centrala Stockholm och som vill ha ett annorlunda, romantiskt och samtidigt miljövänligt alternativ för färden mellan vigsel och festlokal?

 

Båtarna är eldrivna charterbåtar som glider ljudlöst fram över vattnet. Varje båt rymmer mellan 10-12 passagerare och totalt kan ekocharter ta upp till 34 passagerare i tre fartyg.

 

Läs mer på www.ekocharter.se 

 

 

Foto: Ekocharter.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susan Lapere Loans » Tema: Flower Power:  ”God dag allihopa, jag kommer med goda nyheter till er dörr, jag är en privat lån..”

  • Hoffan Funds LTD » Tema: Flower Power:  ”behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och proje..”

  • شركات نقل الاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://610b31f1e425e.site123.me/about https://myworldgo.com/blog/40386/- https..”

  • ارخص شركة نقل عفش واثاث بمكة » Tema: Flower Power:  ” https://sites.google.com/view/movers-riyadh/ https://sites.google.com/view/mov..”

  • شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث » Tema: Flower Power:  ” http://fullservicelavoro.com/ شركة ريلاكس لنقل العفش والاثاث http://fullservic..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln