headerfoto

Vera testar: Lyxig torrolja

Jag har under delar av sommaren testat en torrolja från Nuxe som är en blandning av olika välgörande växtoljor och örter som både skyddar och vårdar huden.  Oljan kan användas till ansikte, kropp och hår och den tas snabbt tas upp av huden utan att kladda och ger din hy en fin lyster. Du kan komplettera den med din ansiktskräm under höst och vinter när hyn behöver återfuktas och skämmas bort eller som en hårmask innan schamponering.

Nuxe torrolja passar året om, alla hudtyper och alla åldrar. Den innehåller varken parabener, konserveringsmedel, silikon, animaliska ingredienser, mineraloljor eller färgämnen.

Positivt: Huden blir len och mjuk, ger fin lyster, dryg, doftar gott, innehåller 98.8 % naturliga ingredienser, sprayas direkt på huden.

Negativt: Aningen dyr. Vet inte om doften är syntetisk? Jag brukar visserligen reagera på syntetiska dofter (huvudvärk och illamående) men denna doft reagerar jag inte på. Det står parfym i ingredienslistan och det är svårt att veta vad som döljer sig där.

Är det någon som vet om den innehåller syntetisk parfym*?

* Syntetisk parfym innehåller framställda doftämnen och ftalater och som är ytterst allergiframkallande. Syntetiska dofter finns inte bara i parfym utan även i en hel del skönhetsvård. Läs mer här.  

Foto: Vera Waldemarsdotter
Foto: Vera Waldemarsdotter

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln