headerfoto

Skräddarsydd skjorta till brudgummen

Kan din skjorta rädda världen? Kanske inte just din skjorta helt själv men ditt val av skjorta kan i alla fall göra världen lite bättre. Detta har företaget The Fair Tailor tagit fasta på. På deras hemsida kan du enkelt beställa skräddarsydda skjortor i ekologisk bomull som är rättvist producerade. Nu tillverkar de även skräddarsydda smokingskjortor och frackskjortor för er som planerar att bära smoking, frack, jaquette  eller frockcoat till bröllopet.

 

Brudgummens klädsel styr klädkoden för bröllopet enligt traditionell vett och etikett. Väljer brudgummen frack så är det frack och långklänning som gäller även för gästerna. Bär brudgummen en vanlig kostym så blir klädkoden lämpligen ”Kavaj”.

 

Beställer du en måttbeställd skjorta från The Fair Tailor så tillverkas den av det sociala företaget Child Watabaran Center  i Nepal (CWCN), vars hela vinst går till att driva projekt för att hjälpa gatubarn tillbaka in i samhället. De anställda i skrädderiet är erfarna skräddare och är bland annat vuxna före detta gatubarn som genom CWCN fått tillgång till mat, husrum och skolgång, och som dessutom utbildats inom sömnad. Som anställda har de dessutom rätt till semester och föräldraledighet, och de är försäkrade, företeelser som är ovanliga i Nepal.

 

Min sambo beställde en skjorta från The Fair Tailor i somras. Tyvärr tog leveransen några veckor längre än beräknat så tänk på att beställa i god tid före bröllopet, men han är väldigt nöjd med skjortan. Och han är en riktig skjortsnobb så det är ett mycket gott betyg.

 

Läs mer på TheFairTailor.se 

 

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln