headerfoto

Ekologisk parfym

Jag är våg, och de flesta vågar jag mött älskar dofter. Jag är en av dem. Jag är en av de som verkligen får en kick av parfym och kan känna mig som en helt ny människa med rätt sorts doft. Sedan jag började använda naturliga och ekologiska dofter så har jag fått svårt för konventionella parfymer överhuvudtaget. Jag väljer hellre en parfym utan syntetiska och hormonstötande kemikalier. Ja, en del av de konventionella parfymerna gör till och med att det sticker i min näsa och i värsta fall får jag både må-illa-attacker och stark huvudvärk, vilket säger en hel del om vad de innehåller.

 

Men nu börjar jakten på den perfekta parfymen till vårt bröllop – en parfym som lyfter mig upp, och får mig känna mig extra fin på min stora dag. Ja, på något sätt är parfymen själva pricken över i:et – för utan rätt doft så kommer jag inte känna mig perfekt. Det finns en hel del naturliga dofter som jag gillar, men har inte funnit den där speciella än. Det jag oftast saknar är att det händer något med doften när den går från topp till basnot – det ska vara som en spännande teaterpjäs med flera akter. Följer ni med i min jakt på den perfekta parfymen och har du någon speciell favorit?

 

Tipsa mig gärna, och det är helt ok om den endast är naturlig, men gärna ekologisk också.

 

/Vera

Foto: Honoredespres.com och Greenlove.nu

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln