headerfoto

Ekologisk parfym

Jag är våg, och de flesta vågar jag mött älskar dofter. Jag är en av dem. Jag är en av de som verkligen får en kick av parfym och kan känna mig som en helt ny människa med rätt sorts doft. Sedan jag började använda naturliga och ekologiska dofter så har jag fått svårt för konventionella parfymer överhuvudtaget. Jag väljer hellre en parfym utan syntetiska och hormonstötande kemikalier. Ja, en del av de konventionella parfymerna gör till och med att det sticker i min näsa och i värsta fall får jag både må-illa-attacker och stark huvudvärk, vilket säger en hel del om vad de innehåller.

 

Men nu börjar jakten på den perfekta parfymen till vårt bröllop – en parfym som lyfter mig upp, och får mig känna mig extra fin på min stora dag. Ja, på något sätt är parfymen själva pricken över i:et – för utan rätt doft så kommer jag inte känna mig perfekt. Det finns en hel del naturliga dofter som jag gillar, men har inte funnit den där speciella än. Det jag oftast saknar är att det händer något med doften när den går från topp till basnot – det ska vara som en spännande teaterpjäs med flera akter. Följer ni med i min jakt på den perfekta parfymen och har du någon speciell favorit?

 

Tipsa mig gärna, och det är helt ok om den endast är naturlig, men gärna ekologisk också.

 

/Vera

Foto: Honoredespres.com och Greenlove.nu

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln