headerfoto

Inspirerande bröllopsmässa

Nu är det högsäsong för bröllopsmässor. Förra helgen var jag på två bröllopsmässor i Stockholm, och denna helg är det både Allt om Bröllop i Malmö och Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg. Det var första gången jag besökte en bröllopsmässa och det var en upplevelse utan dess like. Jag har ju förstått att bröllopsbranschen är stort, men inte så gigantiskt stort! Det var mängder av människor som trängdes för att hitta inspiration och attiraljer för det perfekta bröllopet. Utbudet av ekologiska och miljövänliga produkter är inte lika stort än på bröllopsmässan, men det fanns en del guldkorn som vintage accessoarer och smycken, naturligt skönhet med mineralsmink, svanenmärkta servetter och en konditor som bakade från grunden med både närodlat och ekologiskt. Så hopp finns, och desto mer krav ställer vi på företagen - ju större efterfrågan.

 

/Vera

 

Allt om Bröllop på Nacka strand: En stor mässa och drog mycket folk. Jag gillade den gemytliga känslan jag fick där. Det kändes mer som "vanligt folk" var där. Lokalerna var väldigt stora och det gjorde det svårt att få den där "lyxiga känslan". Pågår på Slagthuset i Malmö nu I helgen och kommer till Göteborg den 9-10 februari.

 

www.alltombrollop.se

 

Bröllopsmässan på Grand Hotel: En lyxigare tillställning i fantastiska lokaler. Lite mer intimt eftersom det är mindre rum, men högt till tak. Det var inte lika mycket folk där, men det kan bero på att jag var där på söndagen. Kändes lyxigt då man blev bjuden på mousserade vin som man kunde gå och smutta på, och även smaka en del lyxiga bakverk. Denna helg kan du besöka Bröllopsmässan på Eriksberg i Göteborg.

www.brollopsmassan.se

Foto: Vera Waldemarsdotter

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln