headerfoto

Nu är vår bröllopsinbjudan klar

Förra helgen började vi ringa runt med vår bröllopsinbjudan till våra gäster eftersom vi valt att ringa istället för att skicka ut inbjudan via post. Vi insåg snabbt att det var ett tidskrävande jobb eftersom det är så otroligt trevligt att prata med människor vi tycker om så mycket. Så vi fick fuska och ta hjälp av våra familjer så de kunde ringa en del av våra gäster.

Vi har även en hemsida med all information till våra bröllopsgäster. Vi har fått hjälp av Sanna Ärneqvist, en nära vän. Hon har hjälpt oss att bygga hemsidan. All information som är nödvändig för våra gäster finns tillgänglig på sidan, vilket gör att vi sparar ännu mer onödigt papper vilket genererar en bättre miljö. De äldsta gästerna som inte har vana eller tillgång till internet, kommer att få en pappers-inbjudan via posten med all information i. Gästerna kan även anmäla sig till bröllopet genom att fylla i ett anmälningsformulär på hemsidan och där det även finns möjlighet att anmäla om de vill hålla tal eller något annat spex. Detta underlättar givetvis även för värd- och toastparet eftersom de förhoppningsvis inte kommer att bli nedringda inför sista osa-dagen. Sanna har även skapat ett jättefint inbjudningskort, så att det känns som en ”riktig” bröllopsinbjudan, som man hittar på hemsidan.

Något som vi har märkt nu när bröllopet närmar sig och planeringen är i full gång är betydelsen av att fördela upp ansvaret inför de uppgifter som man själv inte behöver ha översikt över. Om man har möjlighet att få hjälp från nära och kära, så rekommenderar vi starkt att be om hjälp och inte drar hela lasset själva. Att planera ett bröllop ska vara roligt!

Må väl!

/Jossan och Kalle

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >​

Tack till vår vän Sanna Ärneqvist! 

Design: Sanna Ärneqvist

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln