headerfoto

Nu är vår bröllopsinbjudan klar

Förra helgen började vi ringa runt med vår bröllopsinbjudan till våra gäster eftersom vi valt att ringa istället för att skicka ut inbjudan via post. Vi insåg snabbt att det var ett tidskrävande jobb eftersom det är så otroligt trevligt att prata med människor vi tycker om så mycket. Så vi fick fuska och ta hjälp av våra familjer så de kunde ringa en del av våra gäster.

Vi har även en hemsida med all information till våra bröllopsgäster. Vi har fått hjälp av Sanna Ärneqvist, en nära vän. Hon har hjälpt oss att bygga hemsidan. All information som är nödvändig för våra gäster finns tillgänglig på sidan, vilket gör att vi sparar ännu mer onödigt papper vilket genererar en bättre miljö. De äldsta gästerna som inte har vana eller tillgång till internet, kommer att få en pappers-inbjudan via posten med all information i. Gästerna kan även anmäla sig till bröllopet genom att fylla i ett anmälningsformulär på hemsidan och där det även finns möjlighet att anmäla om de vill hålla tal eller något annat spex. Detta underlättar givetvis även för värd- och toastparet eftersom de förhoppningsvis inte kommer att bli nedringda inför sista osa-dagen. Sanna har även skapat ett jättefint inbjudningskort, så att det känns som en ”riktig” bröllopsinbjudan, som man hittar på hemsidan.

Något som vi har märkt nu när bröllopet närmar sig och planeringen är i full gång är betydelsen av att fördela upp ansvaret inför de uppgifter som man själv inte behöver ha översikt över. Om man har möjlighet att få hjälp från nära och kära, så rekommenderar vi starkt att be om hjälp och inte drar hela lasset själva. Att planera ett bröllop ska vara roligt!

Må väl!

/Jossan och Kalle

Följ våra bröllopsbloggare Josefine & Kalle, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet sommaren 2015! Läs alla deras samlade inlägg här >​

Tack till vår vän Sanna Ärneqvist! 

Design: Sanna Ärneqvist

Vill ni bolla idéer med andra brudpar som planerar bröllop?

Bli medlem i EcoBride Club - helt kostnadsfritt. Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp, exklusivt och endast för medlemmar. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och få tips, inspiration och idéer från andra brudpar och våra samarbetsparters. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln