headerfoto

Kreativa brudbuketter

Har ni börjat fundera på brudbukett och blomsterdekorationer? Blommor kan ju verka som det naturligaste som finns, men tyvärr är sanningen att blomsterbranschen är full av kemikalier, långväga transporter och dåliga arbetsvillkor. Men hur ska man veta vad som är bra och vad som är dåligt? Fråga din florist efter FFP-märkta och rättvisemärkta blommor. Om de inte har det i sitt ordinarie sortiment så går det ofta att beställa hem och det behöver sällan blir dyrare. 

 

Två florister vars hjärta brinner för både blommor, människor och miljö är Caisa Littorin och Kelli Kader. Tillsammans driver de blomsterbutiken Grow by Kelli & Caisa på Sveavägen i Stockholm. 

 

- Vi startade vår verksamhet förra året i april. Vi tyckte då att det fanns alldeles för snål tillgång av ekologiskt, närodlat och fairtrade i blomsterbranchen. För oss är det viktigt att människor och miljön runt omkring odlingarna mår bra., säger Kelli och Caisa. 

 

Hos Grow hittar du ett genomgående miljötänk i hela butiken. Från natursnören till de finaste ekologiska blommor!  Grow köper bara in blommor från odlingar där de vet att människorna som jobbar med odlingen har fått utbildning och kunskap om medel och verktyg som används för att blomman ska växa på bästa naturliga tänkbara sätt. För att på bästa sätt jobba för miljön, arbetar man även efter säsong. På våren, sommaren och hösten användes både ekologiska och närodlade blommor. På vintern har utbudet mer fokus på ekologiskt odlat och rättvisemärkt.

 

Både Kelli & Caisa möter du i vår monter på på Allt om Bröllop, Nacka Strand, Stockholm 28-29 januari

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln