headerfoto

Julklappar till blivande brudpar

Letar du hållbara julklappar i jul? Har du en vän eller släkting som planerar bröllop? Här kommer EcoBrides bästa julklappstips till alla blivande brudpar! 

 

Även om det är flera månader kvar till bröllopet ska stånda så finns det en hel del både eko och reko julklappar till blivande brudar, brudgummar och brudpar. Bara 11 nätter kvar till jul... Glad lucia till er alla önskar EcoBride!

 

  • Mat & Dryck - Ecovivas ekologiska matkasse levereras hem till dörren och passar brudpar som har fullt upp med bröllopsförberedelserna. Eller ge bort en vinprovning eller champagneprovning där bruparet får möjlighet att hitta just sina favoritviner inför bröllopet. Systembolagets provningar är mycket uppskattade. Fråga extra efter ekoviner så ni även får prova det. För de som planerar att ordna sin egen bröllopsbuffé kan kanske ett delikatesspaket med goda knäckebröd, nötter, juicer, olivolja och andra ekologiska matvaror från Kung Markatta eller SaltåKvarn kan passa.

 

  • Skönhet - Presentkort på ekologiska hudvårdsbehandlingar är alltid uppskattat. Eller köp ett prova-på-kit med ekologisk hårvård eller hudvård. Finns bla hos Dr.HauschkaWeleda och Wise. Har man inte använt ekologiska produkter tidigare är det bra att börja i god tid före bröllopet då både hud och hår behöver lite tid att vänja sig vid nya produkter. Eller kanske ett kit med ekologiska ögonskuggor kan passa den blivande bruden. Både Dermanord och Nvey Eco har jättefina ögonskuggor i massor av färger. 

 

  • Inredning & Dekor - Miljövänliga och snygga dekorationer, linneservetter, ljuslyktor och annat fint för dukning och fest finns hos Hildur.seWilma&Friends och Gemenskap Grön. Stäm av i förväg så ni vet att det verkligen matchar färgtema och stil som brudparet tänkt sig eller köp ett presentkort så de kan välja och vraka i lugn och ro.  

 

  • Inför smekmånaden - Köp presentkort hos en resebyrå eller en guidebook till gröna semestrar ex. Clean Breaks - 500 new ways to see the world som tipsar om resmål över hela världen. Med en GreenBagTag sparar du både på miljön och skyddar din väska mot förlust.

 

 

Vet ni fler hållbara julklappar som passar blivande brudpar så tipsa gärna!

 

 

 

Julerbjudande!

Inför jul vill EcoBride även passa på att ge en extra julklapp till blivande brudpar. Beställer du boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop senast den 20 december så får du ett ekologiskt bröllopspaket på köpet värde ca 250 kr! (Innehåller bla. skönhetsprodukter)

Boken kostar 295 kr inkl. frakt. Beställ här>

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln