headerfoto

Min tre ekologiska smink-favoriter

Vi har alla våra favoritprodukter när det kommer till makeup och till bröllopet blir det ännu viktigare att se bra ut på alla bilder. Det är bra att ha smink som håller för t.ex. tårar och som är bra för miljön och människan. 
Sminket är en av de delar som jag tycker ska bli roligast att göra när jag och Gustaf gifter oss och jag planerar att sminka min själv. Här är mina tre ”måste ha produkter” när jag sminkar mig.

/Ellen

Mascara
Trots att jag har fylliga och långa ögonfransar gillar jag att lyfta fram dem med hjälp av mascara. Jag väljer oftast mascaror som ger mer volym, de är oftast lite torrare i formulan. UNE är nog den bästa ekologiska mascaran jag provat och den innehåller vårdande ingredienser samtidigt som den sitter på plats hela dagen och är inte så svår att tvätta bort.

Foundation
När jag var yngre hade jag acne och jag får fortfarande finnar när jag är stressad. En bra foundation som passar just din hud typ är verkligen en bra investering. UNE är även en av mina favoritmärken även när det kommer till foundation.
TIPS! Tänk på inför bröllopet att foundation inte bör innehålla SPF (solskyddsfaktor)! Givetvis är det viktigt att skydda sig mot solen, men om du/ni ska fotas med blixt så kan partiklarna som ska reflektera solen reflektera blixten - vilken gör att man ser väldigt blek ut. Ska ni fotas ute en varm sommardag är nog detta inget större problem. 

Läppstift
Här kan fantasin få fritt spelrum då det finns en uppsjö av ekologiska och naturliga läppstift och läppglans. Min favorit just nu är läppstift från Lily Lolo som har fina färger att välja på. Jag tycker väldigt mycket om bäriga toner numera då det passar min hårfärg. Jag rekommenderar att till bröllop välja mer kyssäkta alternativ som sitter bättre. Mitt tips är att använda läpp-penna, måla på läppstiftet med en pensel och sen pudra läpparna med ett transparent puder. 

Följ våra bröllopsbloggare Ellen & Gustav, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet! Läs alla deras samlade inlägg här >​
 

Foto: Ellen Csordas

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”좀 좋아 졌던 마음이 가라 앉겠지요. 녀석이 실 웃더니 한 손으로 내 허벅지를 치네 요. 그래 너도 별수 없이 수작 버리지? 한 손을 주먹쥐었습”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”많이 먹였나요? 8시부터 마신게 12시 가 다 되었습니다. 녀석이 제법 술이 쌔네요. 지금 꼬장을 부리면 분위기가 좀 어색한 시간인데... 녀석”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”병의 삼분의 일도 못 마셨어요. 녀석이 꼬장을 부리면 방어를 해 야 했기 때문에 맨정신이 필요 했지요. 녀석은 거의 600미리를 마셨죠. 소주로”

  • 코인카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ”더 마셔." "어지러운데..." 녀석이 한 병을 비웠을 때 방바닥에 내려 앉더군요. 아까 부워 놓은 양주를 녀 석의 병에다 또 따라 놓았지요”

  • 퍼스트카지노 » Vi skålar med ekologisk champagne:  ” "그렇게 웃지 마요. 내가 무슨 바본 줄 알아요. 얼굴에 바로 이건 장난이다라 는 웃음이 맺혀 있거만." "그럼 진지하게 말하면 사귈래?" ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln