headerfoto

Min tre ekologiska smink-favoriter

Vi har alla våra favoritprodukter när det kommer till makeup och till bröllopet blir det ännu viktigare att se bra ut på alla bilder. Det är bra att ha smink som håller för t.ex. tårar och som är bra för miljön och människan. 
Sminket är en av de delar som jag tycker ska bli roligast att göra när jag och Gustaf gifter oss och jag planerar att sminka min själv. Här är mina tre ”måste ha produkter” när jag sminkar mig.

/Ellen

Mascara
Trots att jag har fylliga och långa ögonfransar gillar jag att lyfta fram dem med hjälp av mascara. Jag väljer oftast mascaror som ger mer volym, de är oftast lite torrare i formulan. UNE är nog den bästa ekologiska mascaran jag provat och den innehåller vårdande ingredienser samtidigt som den sitter på plats hela dagen och är inte så svår att tvätta bort.

Foundation
När jag var yngre hade jag acne och jag får fortfarande finnar när jag är stressad. En bra foundation som passar just din hud typ är verkligen en bra investering. UNE är även en av mina favoritmärken även när det kommer till foundation.
TIPS! Tänk på inför bröllopet att foundation inte bör innehålla SPF (solskyddsfaktor)! Givetvis är det viktigt att skydda sig mot solen, men om du/ni ska fotas med blixt så kan partiklarna som ska reflektera solen reflektera blixten - vilken gör att man ser väldigt blek ut. Ska ni fotas ute en varm sommardag är nog detta inget större problem. 

Läppstift
Här kan fantasin få fritt spelrum då det finns en uppsjö av ekologiska och naturliga läppstift och läppglans. Min favorit just nu är läppstift från Lily Lolo som har fina färger att välja på. Jag tycker väldigt mycket om bäriga toner numera då det passar min hårfärg. Jag rekommenderar att till bröllop välja mer kyssäkta alternativ som sitter bättre. Mitt tips är att använda läpp-penna, måla på läppstiftet med en pensel och sen pudra läpparna med ett transparent puder. 

Följ våra bröllopsbloggare Ellen & Gustav, varje vecka, hela vägen fram till bröllopet! Läs alla deras samlade inlägg här >​
 

Foto: Ellen Csordas

Dags för bröllopsplanering? Bli medlem i EcoBride Club!

EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Ni får inspiration, tips och kontakt med pålitliga företag som visar omtanke om människor och miljö. Som medlem får du ett fullspäckat medlemsbrev två gånger per månad med massor av gör-det-själv tips på allt från brudklänning till bordsdekorationer och skönhetstips. Att bli medlem är helt kostnadsfritt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln