headerfoto

Nu är hindersprövningen ivägskickad

Tommy frågade mig häromdagen om det inte var dags att fylla i hindersprövningen. Och det var tur för det hade jag helt glömt bort! Just nu känns det som lite kaos då vi håller på att bestämma vad vi ska ha för mat och vad vi ska servera för drycker till både mat och fest. Vi har ju aldrig gjort det här med att planera bröllop förut så det är mycket att hålla reda på. Jag fick papper från Skattemyndigheten när jag var på Bröllopsmässan i Stockholm, så jag gav dem vidare till Tommy så han kunde fylla i dem. Jag försöker göra honom mer delaktig i själva processen, men mycket av hans tid går åt för att förbereda sig för att skriva C-uppsats så han gör så gott han kan. Men nu är hindersprövningen på posten! Wihoo.

 

/Vera

 

Information om hindersprövning

Hindersprövning är en blankett (blankett SKV 7880) ni skickar iväg till Skattemyndigheten, så de kan kolla av att det inte finns några lagliga hinder för er att gifta er. Lagliga hinder kan vara att du redan är gift, är nära släkt med varandra eller är under 18 år. När hindersprövningen blivit godkänt får ni ett intyg som gäller i 4 månader, och som ni sedan tar med till vigselförrättaren. Blanketten hämtar ni här - och tänk lite extra på miljön och skriv bara ut blanketten, och inte de två andra sidorna som det endast står information hur du fyller i blanketten på. 

Foto: Martina Thalwitzer/Frökenfokus.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln