headerfoto

Att tänka på före vigseln!

Det vimlar av tips därute, tips som är mer eller mindre bra, på saker som "man bara måste komma ihåg" att göra inför bröllopet. Här listar jag de viktigaste sakerna som kommer att göra skillnad om du gör dem (och som dessutom gör att du slipper ångra något efteråt.) 

Lycka till med bröllopsplanerna! Fråga oss om det är nåt särskilt du vill veta!

/Anna

ps. Nästa vecka får ni tips på saker som är bra att göra efter ni har gift er!

Foto: Pixabay

6 kom ihåg att göra före vigseln

1. Ät! Lunch, mellanmål, snack.. Glöm inte att äta! Be någon som är med dig under dagen (tex en av tärnorna) att vara matansvarig och se till så att du får i dig något att äta, helst med jämna mellanrum. Om man är stressad glömmer man lätt att äta, och finns det heller inget förberett så känner man definitivt inte att man har tid.

2. Drick vatten! Samma här, låt gärna någon annan hjälpa dig att bära vattenflaskan. Man blir ofta väldigt varm i bröllopskläderna och är det strålande sol så är det ett måste för att inte svimma.

3. Packa "akutväskan". Då menar jag smarta saker som du kan behöva: Nål och tråd, skoskavsplåster, våtservetter (bra för både händer och fläckar på kläderna), hårnålar, smink, extra strumpbyxor etc vad du kan tänkas behöva. 

4. Synka er med bröllopsfotografen vad du tycker är viktigt att ha foton på. Maten? Alla släktingarna? Närbild på ringarna? Din frisyr bakifrån? Jag har hört par som efteråt känner att något missats, så ta en stund och fundera på det.

5. Packa väskan till bröllopsnatten (detta går att göra långt i förväg).. Jag var tärna på ett bröllop där tärnorna packade väskan i panik tio minuter innan det var dags att åka..

6. Sist men inte minst, ta en stund tillsammans och slappna av, och kom ihåg att titta på varandra - både före och under vigseln. Det är din partner som är det viktiga i sammanhanget, inte dina gäster.
 

För fler tips till bröllopsplaneringen bli medlem i EcoBride Club!

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och bolla inspiration och idéer med Katharina & Martin och andra brudpar samt få tips från våra samarbetsparters och bröllopsexperter. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Bli medlem i EcoBride Club på facebook - helt kostnadsfritt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln