headerfoto

Att tänka på före vigseln!

Det vimlar av tips därute, tips som är mer eller mindre bra, på saker som "man bara måste komma ihåg" att göra inför bröllopet. Här listar jag de viktigaste sakerna som kommer att göra skillnad om du gör dem (och som dessutom gör att du slipper ångra något efteråt.) 

Lycka till med bröllopsplanerna! Fråga oss om det är nåt särskilt du vill veta!

/Anna

ps. Nästa vecka får ni tips på saker som är bra att göra efter ni har gift er!

Foto: Pixabay

6 kom ihåg att göra före vigseln

1. Ät! Lunch, mellanmål, snack.. Glöm inte att äta! Be någon som är med dig under dagen (tex en av tärnorna) att vara matansvarig och se till så att du får i dig något att äta, helst med jämna mellanrum. Om man är stressad glömmer man lätt att äta, och finns det heller inget förberett så känner man definitivt inte att man har tid.

2. Drick vatten! Samma här, låt gärna någon annan hjälpa dig att bära vattenflaskan. Man blir ofta väldigt varm i bröllopskläderna och är det strålande sol så är det ett måste för att inte svimma.

3. Packa "akutväskan". Då menar jag smarta saker som du kan behöva: Nål och tråd, skoskavsplåster, våtservetter (bra för både händer och fläckar på kläderna), hårnålar, smink, extra strumpbyxor etc vad du kan tänkas behöva. 

4. Synka er med bröllopsfotografen vad du tycker är viktigt att ha foton på. Maten? Alla släktingarna? Närbild på ringarna? Din frisyr bakifrån? Jag har hört par som efteråt känner att något missats, så ta en stund och fundera på det.

5. Packa väskan till bröllopsnatten (detta går att göra långt i förväg).. Jag var tärna på ett bröllop där tärnorna packade väskan i panik tio minuter innan det var dags att åka..

6. Sist men inte minst, ta en stund tillsammans och slappna av, och kom ihåg att titta på varandra - både före och under vigseln. Det är din partner som är det viktiga i sammanhanget, inte dina gäster.
 

För fler tips till bröllopsplaneringen bli medlem i EcoBride Club!

Gå med i EcoBride Club så får du tillgång till vår slutna facebook-grupp. Ställ dina personliga frågor inför bröllopet och bolla inspiration och idéer med Katharina & Martin och andra brudpar samt få tips från våra samarbetsparters och bröllopsexperter. Vi hjälper er att spara både pengar och miljö. Bli medlem i EcoBride Club på facebook - helt kostnadsfritt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln