headerfoto

Bröllopskoordinator i Stockholm

 

Janna Saletti är EcoBrides nya bröllopskoordinator. Janna kommer närmast från ett år i Los Angeles men är nu tillbaka i Sverige för att hjälpa svenska brudpar att planera sitt drömbröllop. Janna driver företaget Janna S och är EcoBrides nya bröllopskoordinator i Stockholm.Hej Janna och välkommen till EcoBride!

- Tack, det känns verkligen jättekul att vara en del av EcoBride!

 

 

Vad gör egentligen en bröllopskoordinator?

- En bröllopskoordinator håller i trådarna och ser till att saker och ting faller på plats enligt brudparets önskemål. Koordinatorn delar med sig av sin kunskap, sina idéer och sitt kontaktnät till brudparet. Koordinatorn fungerar även som ett stöd så att brudparet kan njuta av varandra tiden fram till och på sin bröllopsdag.

 

När behövs en bröllopskoordinator?

- När man inte riktigt själv vet vart man ska börja. Jag hjälper till med det lilla och det stora. Kanske vill ni bara få lite inspiration och hjälp på traven med kontakter eller så kanske ni behöver hjälp med hela festligheten.

 

När i planeringen är bäst att kontakta dig?

- När ni känner att ni vill ha stöd. Antingen vill man ha hjälp redan i förstadiet av planering och under hela processen eller så kanske man bara behöver hjälp när man kört fast. Ni är välkomna att höra av er till mig när jag behövs.

 

Vem är Janna?

- Jag är levnadsglad och gör det som jag älskar att göra. Jag har sett till att jag fått se mig omkring i världen. För några månader sedan flyttade jag hem till Sverige igen från att ha bott på USA:s västkust i ett år. Jag har examen inom Event och Management. Är även utbildad sminkös och dekoratör.

 

Vad gör dig till en bra koordinator?

- Eftersom jag har en bakgrund inom event skulle jag säga att min styrka ligger i mitt helhetstänk. Jag ser till att saker löser sig och ser sällan problem. Jag engagerar mig i det jag tar för mig. Jag ställer upp och ser till att det som ska göras blir gjort. Att ha många bollar i luften är inget ovanligt för mig då jag om det är för lugnt, alltid lyckas sätta mig själv i arbete igen. Jag är kreativ och mitt sinne för detaljer gör att jag gärna gör saker utöver det vanliga.

 

Är du själv gift?

- Nej, inte ännu men nu är det på gång. Min pojkvän sedan 8 år friade till mig i somras så nu har jag vårt bröllop att planera också!

 

Kontakta Janna>

 

Erbjudande!
Vilken ände ska man börja? Vill ni ha tips på leverantörer och smarta råd om nu ni planerar ert drömbröllop? Boka en 2 timmars bröllopskonsultation med EcoBride koordinator. Just nu ingår även ett ex. av boken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop (värde 295 kr). 

Pris: 3000 kr   Läs mer här>

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln