headerfoto

Lilla Bröllopsmonstret Sara

Sommar, sommar sommar! Fram till slutet av augusti kommer blivande bruden Sara gästblogga här på EcoBride. Varje vecka fram till det stundande bröllopet 28 augusti kan ni följa hennes tankar, tips och idéer.  

 

------------------

 

Sara heter jag och driver bröllopsbloggen Lilla Bröllopsmonstret sedan en tid tillbaka. Så som ni kanske förstår är jag en blivande brud och planerar just nu vårat bröllop som går av stapeln den 28 augusti i Varberg.
Jag och min blivande make Daniel har alltid varit miljömedvetna och det tog inte lång stund i vårat planerande innan vi bestämde oss för att lägga slit-och-släng hysterin inom bröllopsbranchen åt sidan. I stället bestämde vi oss för att ha ett eko/miljö-tema på bröllopet och det allra mesta på vårt kommande bröllop har vi köpt på second hand eller knåpat ihop själva utav saker som vi haft liggandes hemma. Alla val till bröllopet har varit noga genomtänkta och om ni förväntar er pappersservetter med våra namn tryckta på eller ett vrålåk för brudparet efter vigseln så kommer ni hata vårat bröllop!

 

Och hur hamnade vi här så? Vi träffades på en hemma fest för fem år sedan i Eskilstuna. Daniel var medbjuden en polare som kände min vän, hem till mig. Ja, så lite konstigt va det ändå att han den kvällen hamnade hemma hos mig. Det va inte kärlek i första ögonkastet och inte heller i andra men efter några veckor så var vi oskiljaktiga. Efter några månader flyttade vi tillsammans i hans lägenhet och något år senare sålde vi den för att söka lyckan i Göteborg. Vi skaffade tre katter och den 4 april 2009 förlovade vi oss på min mormors gamla filt uppe på Varbergs Fästning. Där vi nu även nu planerar att ha vårt ekologiska, miljövänliga och helt fantastiska bröllop!

 

Kram Sara & Daniel

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • 메리트카지노 » Tema: Flower Power:  ”내앞에서는 하지마. 눈꼴 시 려." "어머.. 호르스씨.. 싱글이라고 그렇게 자랑하지 않아도 되요." "시끄럿!!" 호르스씨는 로안느의 말에 그..”

  • 코인카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”"너.. 너.. 덩치는 커다란 주제에 왜 이렇게 귀여운 거야!!" "에? 에?" 그녀가 영문을 몰라서는 눈을 크게 뜨고있자 여전히 침대에 앉아서..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”그는 그 물고기들을 잡아두고는 관상용으로 사용하는 것인가.. 라고 생각을 했다. 그렇게 잠시동안 주위를 둘러보자 그 물고기를 잡아둔 상자속에서 ..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”목으로 들어섰다. 그곳에서 그의 아버지와 왜 따라 온 지 모를 현우아저씨가 뭔가 이야기를 나누었다. '물고기를 왜 저렇게 잡아두는 거지?' h..”

  • 우리카지노 » Fotobås och gästbok till bröllopet :  ”'왜 저렇게 다 길을 비켜주는거지?' 그는 그것을 궁금해 했지만 별로 알 도리가 없었기에 그냥 그의 어머니 품 에 안겨 있었다. 그의 어머니와 ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln